A Good Life Water Planet Hotel & Aquapark

  • A Good Life Water Planet Hotel & Aquapark
  • 27 slika

Hotel A Good Life Utopia Family Resort ★★★★ (ex. Water Planet & Aqua Park) - Okurcalar, Alanja, Turska hotel se nalazi u regiji Okurcalar i odličan je izbor za odmor u Alanji. Udaljen je oko 33 km od Alanje i 95 km od aerodroma Antalija. Ovaj kompleks uživa u šarmantnom okruženju u Alanji. Kompleks se nalazi u okrugu Okurčalar, na samo 25 minuta vožnje od popularnog letovališta Alanja. Kompleks se

Hotel A Good Life Water Planet Hotel & Aquapark

Hotel A Good Life Utopia Family Resort ★★★★ (ex. Water Planet & Aqua Park) - Okurcalar, Alanja, Turska hotel se nalazi u regiji Okurcalar i odličan je izbor za odmor u Alanji. Udaljen je oko 33 km od Alanje i 95 km od aerodroma Antalija. Ovaj kompleks uživa u šarmantnom okruženju u Alanji. Kompleks se nalazi u okrugu Okurčalar, na samo 25 minuta vožnje od popularnog letovališta Alanja. Kompleks se nalazi u neposrednoj blizini brojnih atrakcija u oblasti. Gosti će se naći na samo maloj udaljenosti od brojnih mesta za kupovinu, restorane i zabavu. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - 24h samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, rani doručak, dečiji i dijetalni bufe, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Snack bar na plaži od 10:00-18:00. Smešten sa pogledom na Mediteran, ovaj kompleks je idealan za putnike koji žele da pobegnu od ostatka sveta. Hotelska privatna plaža koja se sastoji iz 3 nivoa (1. nivo šljunkovito-kamenita plaža, 2. nivo peščana plaža, 3. nivo drvena platforma) sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit. Postoji lift koji vodi do plaže. Ovaj veličanstveni kompleks obuhvata prelepo dizajnirane smeštajne mogućnosti, koje nude elegantno okruženje u kome se možete opustiti. Kompleks takođe ima vodeni park, koji će se sigurno svideti gostima svih uzrasta. Ovaj udoban hotel se nalazi u oblasti Alanije. Smeštajni objekat ima ukupno 421 sobu. Ovo nije objekat pogodan za kućne ljubimce.

 

 

Položaj A Good Life Utopia Family Resort hotela:

A Good Life Utopia Family Resort 4* se nalazi u regiji Okurcalar i odličan je izbor za odmor u Alanji. Udaljen je oko 33 km od Alanje i 95 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 421.

  • Standard sobe (28 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe),
  • Economy sobe (28 m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, max 2 osobe),
  • Family suite (46 m2, max 4 osobe, 2 sobe odvojene vratima, 1 kupatilo),
  • Connection sobe (56 m2, 2 sobe odvojene vratima, 2 kupatila, max 4+2 osobe).

Sve smeštajne jedinice hotela A Good Life Utopia Family Resort 4* imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - 24h samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, rani doručak, dečiji i dijetalni bufe, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Snack bar na plaži od 10:00-18:0

Ultra All Inclusive koncept hotela A Good Life Utopia Family Resort 4* ne obuhvata: premium uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, sladoled, specijalna uvozna i domaća vina,A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred, flaširana i pića u limenkama, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la Carte restorani (turski Loc'al, italijanski Primavio, roštilj BBQ restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela A Good Life Utopia Family Resort 4*: lekar, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, telefon, fax, prodavnice, rent-a-car.

Plaža hotela A Good Life Utopia Family Resort 4*:

Hotelska privatna plaža koja se sastoji iz 3 nivoa (1. nivo šljunkovito-kamenita plaža, 2. nivo peščana plaža, 3. nivo drvena platforma) sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit. Postoji lift koji vodi do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, bazen sa talasima, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub Angel & Happy Pirates za decu uzrasta od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disco uveče, Hang Teen klub za decu uzrasta od 13 do 17 godina otvoren je do 23.00.

Posebno se plaća prema pravilima hotela A Good Life Utopia Family Resort 4*: masaža, SPA & Wellness centar, osvetljenje za teniske terene, bilijar, bandži džamping, artificial rafting, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije