A11 Hotel Obaköy

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • A11 Hotel Obaköy
 • 27 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel A11 Hotel Obakoy ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je oko 2.5 km od centra Alanje i oko 130 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera i ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od

Hotel A11 Hotel Obaköy

Hotel A11 Hotel Obakoy ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je oko 2.5 km od centra Alanje i oko 130 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera i ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, bar na plaži od 10:30h do 17:00h sa bezalkoholnim pićima i pivom.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj A11 Hotel Obakoy hotela:

A11 Hotel Obakoy 4* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je oko 2.5 km od centra Alanje i oko 130 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel A 11 Hotel Obakoy 4* se sastoji iz dve zgrade i ukupno ima 184 smeštajne jedinice:

 • Standardne sobe u glavnoj zgradi (22 m2, spavaća soba, kupatilo, francuski krevet+krevet na sklapanje, max 2+1 osoba),
 • Standardne sobe u anex zgradi (22 m2, spavaća soba, francuski krevet+krevet na sklapanje, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe u anex zgradi (38 m2, samo u anex zgradi, dve spavaće sobe sa kliznim vratima, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (jedna flaša vode pri dolasku), sef (uz doplatu), mermerni pod, SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi (uz doplatu), balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera i ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, bar na plaži od 10:30h do 17:00h sa bezalkoholnim pićima i pivom.

AI koncept hotela A 11 Hotel Obakoy 4* ne uključuje: uvozna pića,specijalna vina, sva flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove,sladoled na plaži, tursku kafu, hranu i piće posle 23:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, barovi pored bazena i na plaži. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela A 11 Hotel Obakoy 4*: usluga lekara (na zahtev), šoping centar, rent-a-car. Besplatan Wi Fi u lobiju.

Plaža hotela A11 Hotel Obakoy 4*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Plaža je udaljena oko 50m od hotela A 11 Hotel Obakoy 4*. Između hotela i plaže se nalazi put. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tri tobogana, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela A 11 Hotel Obakoy 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije