Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Alan Xafira Deluxe Resort & Spa
 • 44 slika
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji leto 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima,

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji leto 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani su dostupni uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, hrana i piće u snek baru na plaži od 10.00h do 17.00h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Udaljena je oko 550 metara od hotela, a gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz na svakih 15 minuta do plaže i nazad. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Alan Xafira Deluxe 5* Resorta:

Hotel Alan Xafira Deluxe 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 15 km od centra Alanje i 100 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Alan Xafira Deluxe 5* ima ukupno 780 smeštajnih jedinica:

 • Superior standardna soba (37 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan standardni ležaj, 1 kupatilo, max 3+1 osoba),
 • Family soba (50 m2, 2 spavaće sobe između kojih su klizna vrata, 1 kupatilo, max 4 osobe),
 • 8 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani su dostupni uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, hrana i piće u snek baru na plaži od 10.00h do 17.00h.

UAI koncept hotela Alan Xafira Deluxe 5* ne uključuje: premium uvozna pića, flaširana pića, sobnu uslugu, uvozni šampanjac, sveže voćne sokove, specijalna vina, svako sledeće korišćenje A'la Carte restorana.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski, italijanski, restoran morske hrane), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alan Xafira Deluxe 5*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Udaljena je oko 550 metara od hotela Alan Xafira Deluxe 5*, a gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz na svakih 15 minuta do plaže i nazad. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, zabavni programi za decu tokom dana, igraonica, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alan Xafira Deluxe 5*: bilijar, sportovi na vodi, kompjuterske igre, Spa, salon lepote, masaža.

Napomena:

Više informacija o hotelu možete videti na: www.xafiradeluxeresort.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije