Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Alan Xafira Deluxe Resort & Spa
 • 44 slika
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa ★★★★★- Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćni bufe, rani doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, hrana i pi

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa ★★★★★- Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćni bufe, rani doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, hrana i piće u snek baru na plaži od 10.00h do 18.00h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Udaljena je oko 550 metara od hotela, a gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz na svakih 15 minuta do plaže i nazad. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Alan Xafira Deluxe Resort & Spa hotela:

Hotel Alan Xafira Deluxe 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 15 km od centra Alanje i 100 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Alan Xafira Deluxe 5* ima ukupno 803 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (37 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan standardni ležaj, 1 kupatilo, max 3+1 osoba),
 • Family soba (46-50 m2, 2 spavaće sobe između kojih su klizna vrata, 1 kupatilo, max 4 osobe),
 • 8 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo pri dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćni bufe, rani doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, hrana i piće u snek baru na plaži od 10.00h do 18.00h.

UAI koncept hotela Alan Xafira Deluxe 5* ne uključuje: premium uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, sobnu uslugu, uvozni šampanjac, sveže voćne sokove, specijalna vina, A'la Carte restorane koji su dostupni uz rezervaciju dva dana unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - A'la Turka - turski,Da Vinci- italijanski, riblji restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alan Xafira Deluxe 5*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi Fi je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Alan Xafira Deluxe Resort & Spa 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Udaljena je oko 550 metara od hotela Alan Xafira Deluxe 5*, a gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz na svakih 15 minuta do plaže i nazad. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, zabavni programi za decu tokom dana, igralište, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alan Xafira Deluxe 5*: bilijar, sportovi na vodi, kompjuterske igre, Spa, salon lepote, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije