Ananas Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Ananas Hotel
 • 27 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Fitness

Hotel Ananas ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h, bar na plaži 10:00h-18:00h samo odredjena bezalkoholna pića besplatno. G

Hotel Ananas Hotel

Hotel Ananas ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h, bar na plaži 10:00h-18:00h samo odredjena bezalkoholna pića besplatno. Gosti koriste privatnu hotelsku plažu koja je udaljena 70m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ananas hotela:

Hotel Ananas 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 130 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Ananas 4* raspolaže sa 241 smeštajnom jedinicom. 

Standard sobe (spavaća soba sa francuskim ležajem+singl krevet, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju kupatilo sa  tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice i tepih, SAT TV i muzičke kanale, balkon .

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h, bar na plaži od 10:00-18:00 samo bezalkoholna pića.

All inclusive koncept hotela Ananas 4*ne uključuje: uvozna pića i pića koja nisu na meniju, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića, tursku kafu, pića posle 22:00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar na bazenu, disko klub.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Ananas 4*: usluge lekara (na zahtev), usluge pranja veša, telefon, fax, internet, rent a car. Wi-Fi u lobiju je besplatan.

Plaža hotela Ananas 4*:

Gosti koriste privatnu hotelsku plažu koja je udaljena 70 m od hotela Ananas 4*. Ležaljke i suncobrani su besplatni ( peškiri nisu dostupni). Postoji i tunel ispod puta kojim se dolazi do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogan, fitnes, stoni tenis, tursko kupatilo (u određenim terminima), sauna, odbojka na plaži, lagani zabavni programi i mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Ananas 4*: sportovi na vodi, masaša, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije