Anjeliq House

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Anjeliq House
  • 14 slika
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
  • Šljunkovita plaža

Hotel Anjeliq House Hotel ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi noćenje s doručkom - na bazi otvorenog buffea za doručak, sva ostala usluga hrane i pića je uz doplatu. Hotelska plaža je šljunkovita. Nalazi se na 50m od hotela. NOĆENJE S DORUČKOM KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET - EN Položaj Anjeliq House 3* hotela: Hotel Anjeliq House 3* se nalazi u centru Alanje i na 130k

Hotel Anjeliq House

Hotel Anjeliq House Hotel ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi noćenje s doručkom - na bazi otvorenog buffea za doručak, sva ostala usluga hrane i pića je uz doplatu. Hotelska plaža je šljunkovita. Nalazi se na 50m od hotela.
NOĆENJE S DORUČKOM KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Anjeliq House 3* hotela:

Hotel Anjeliq House 3* se nalazi u centru Alanje i na 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Anjeliq House 3* je 20. Sve sobe su standardne (spavaća soba, kupatilo, max.2 odrasle osobe + dete).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem i fenom za kosu, podeljenim klimatskim sistemom, direktan telefon, mini bar (doplata), sef (doplata), SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Noćenje s doručkom - na bazi otvorenog buffea za doručak, sva ostala usluga hrane i pića je uz doplatuu hotelu Anjeliq House 3*.

Sadržaj hotela Anjeliq House 3*:

Glavni restoran za doručak, lobi bar. Doktor na zahtev, telefon, faks, internet, kompjuterske igrice, rent a car se doplaćuju. WI-FI internet je besplatan.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita. Nalazi se na 50m od hotela Anjeliq House 3*, ležaljke i suncobrani se doplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni. Između hotela Anjeliq House 3* i plaže postoji put. Ležaljke i suncobrani pored bazen su besplatni.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije