Anjeliq House - Boutique Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Anjeliq House - Boutique Hotel
 • 31 slika
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Šljunkovita plaža

Hotel Anjeliq House - Boutique - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi noćenje s doručkom - na bazi otvorenog buffea za doručak, sva ostala usluga hrane i pića je uz doplatu. Hotelska plaža je šljunkovita. Nalazi se na 50m od hotela. FACT SHEET - EN Položaj Anjeliq House hotela: Hotel Anjeliq House 3* se nalazi u centru Alanje i na 130km od aerodroma u Antaliji . Smeštaj: Ukupan b

Hotel Anjeliq House - Boutique Hotel

Hotel Anjeliq House - Boutique - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi noćenje s doručkom - na bazi otvorenog buffea za doručak, sva ostala usluga hrane i pića je uz doplatu. Hotelska plaža je šljunkovita. Nalazi se na 50m od hotela.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Anjeliq House hotela:

Hotel Anjeliq House 3* se nalazi u centru Alanje i na 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Anjeliq House 3* je 20.

 • Standardne sobe (20 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+ singl krevet, kupatilo, max.2 + dete),
 • Standard sobe sa đakuzijem (20 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem i fenom za kosu, split klimu, direktan telefon, mini bar (uz doplatu), sef, SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

Noćenje s doručkom - na bazi otvorenog buffea za doručak, sva ostala usluga hrane i pića je uz doplatu u hotelu Anjeliq House 3*. Hrana i piće na plaži su uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran za doručak, lobi bar. Doktor na zahtev, usluga pranja veša, telefon, faks, internet, kompjuterske igrice, rent a car se doplaćuju. WI-FI internet je besplatan.

Plaža hotela Anjeliq House 3*:

Hotelska plaža je šljunkovita. Nalazi se na 50m od hotela Anjeliq House 3*, ležaljke i suncobrani se ne doplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni. Između hotela Anjeliq House 3* i plaže postoji put.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije