Annabella Diamond Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Annabella Diamond Hotel & Spa
 • 16 slika
 • Peščana plaža
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • Animacija
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Annabella Diamond Hotel & Spa ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Alanji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna i kasna noćna užina do 05:00 ujutru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00, sladoled u određenom

Hotel Annabella Diamond Hotel & Spa

Hotel Annabella Diamond Hotel & Spa ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u regiji Alanji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna i kasna noćna užina do 05:00 ujutru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00, sladoled u određenom terminu, A'la Carte restoran jednom u toku boravka uz rezervaciju unapred. Hotelska plaža je peščana. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Annabella Diamond Hotel & Spa hotela:

Annabella Diamond Hotel & SPA 5* se nalazi u regiji Incekum. Udaljen je 25 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Annabella Diamond Hotel & SPA 5* ima ukupno 229 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi:

 • Standardne sobe (30 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family sobe (45 m2, 2 sobe odvojene vratima, kupatilo, samo pogled kopno, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom , fen, split klimu, sef (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), ketler, set za kafu/čaj, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon, Wi-Fi (uz doplatu).

Usluga:

All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna i kasna noćna užina do 05:00 ujutru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00, sladoled u određenom terminu,  A'la Carte restoran jednom u toku boravka uz rezervaciju unapred.

AI koncept hotela Annabella Diamond Hotel & SPA 5* ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, piće u limenci, specijalna vina i koktele, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani ( morski plodovi i turski ), barovi pored bazena i u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Annabella Diamond Hotel & SPA 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet cafe, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car, Wi-Fi uz doplatu u celom hotelu.

Plaža hotela Annabella Diamond Hotel & Spa 5*:

Hotelska plaža je peščana. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu - uz depozit. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Annabella Diamond Hotel & SPA 5*: sportovi na vodi, masaža,The Bella SPA centar, bilijar.

Napomena:

Tokom trajanja sezone hotel zadržava pravo na izmene sadržaja bez prethodne najave.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije