Antique Roman Palace

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Antique Roman Palace
  • 50 slika
  • Blizu centra grada
  • Blizu plaže
  • WiFi besplatan
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Otvoreni bazen
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Antique Roman Palace ★★★★★- Obakoy, Alanja (16+ ), Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, popodnevni čaj, kolači, kafa, večera,kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića dostupna 24h u Agora baru, bar na plaži od 10:00h do 19:00h - (bezalkoholna pića, pivo, t

Hotel Antique Roman Palace

Hotel Antique Roman Palace ★★★★★- Obakoy, Alanja (16+ ), Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, popodnevni čaj, kolači, kafa, večera,kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića dostupna 24h u Agora baru, bar na plaži od 10:00h do 19:00h - (bezalkoholna pića, pivo, topli napici), A'la Carte restoran besplatan jednom u toku 7 dana boravka, uz rezervaciju unapred. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Udaljena je oko 20 m od hotela od kojeg je deli put. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Antique Roman Palace hotela:

Antique Roman Palace 5* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je oko 2 km od centra Alanje i oko 122 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Antique Roman Palace 5* ima ukupno 113 smeštajnih jedinica u 2 bloka:

  • Superior sobe bočni pogled more ( 20 do 22 m2, A blok standard sobe sa francuskim ležajem ili dva single krevet, max 2 osobe i B blok max 3 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 ili 3 singl kreveta, kupatilo),
  • Economy sobe (16 m2, pogled kopno, spavaća soba sa francuskim ležajem, sa kupatilom, bez balkona i pločice pod, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, mineralna voda i sokovi pri dolasku, kasnije se dopunjuje sa vodom i mineralnom vodom), ketler, set za čaj i kafu, tepih, pločice ili laminat, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, popodnevni čaj, kolači, kafa, večera,kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića dostupna 24h u Agora baru. Bar na plaži od 10:00h do 19:00h - (bezalkoholna pića, pivo, topli napici). A'la Carte restoran besplatan jednom u toku 7 dana boravka, uz rezervaciju unapred.

UAI koncept hotela Antique Roman Palace 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića i pića u limenci, sladoled, tursku kafu, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A’la Carte restorani - Harem-turkska kuhinja, bar na plaži, snek bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Antique Roman Palace 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Antique Roman Palace 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Udaljena je oko 20 m od hotela Antique Roman Palace 5*, od kojeg je deli put. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit, menjaju se svakog drugog dana.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni, fitnes soba, lagani zabavni program tokom dana i večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Antique Roman Palace 5*: tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Antique Roman Palace 5* renoviran je 2015.godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA MENJA NEKE OD USLUGA I SADRZAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije