AQI Pegasos Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • AQI Pegasos Resort
 • 24 slika
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Aqi Pegasos Resort ★★★★★- Incekum, Alanja, Turska se nalazi u Incekum, Avsalar regiji. Udaljen je 28km od Alanje i 95 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina, ručak, kafa i kolači poslepodne, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do

Hotel AQI Pegasos Resort

Hotel Aqi Pegasos Resort ★★★★★- Incekum, Alanja, Turska se nalazi u Incekum, Avsalar regiji. Udaljen je 28km od Alanje i 95 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina, ručak, kafa i kolači poslepodne, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00h, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, sladoled u određeno vreme.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Aqi Pegasos Resort hotela:

Aqi Pegasos Resort 5* se nalazi u Incekum, Avsalar regiji. Udaljen je 28km od Alanje i 95 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 468 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (25m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 dete)
 • Standard Eco sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe)
 • Standard large sobe (30.5m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.3 osobe)
 • Family sobe (52,5m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max.3+1 dete)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanalli, laminat, balkon (neke sobe nemaju balkon).

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina, ručak, kafa i kolači poslepodne, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00h, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, sladoled u određeno vreme.

U All inclusive koncept nije uključeno: uvozna pića, specijalna vina, svako sledeće korišćenje A’la carte restorana, sve vrste flaširanih i konzerviranih pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, svu hranu i pića posle 01:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani - Saray-turska kuhinja, Spice - dalekoistočna kuhinja i Prima - italijanska kuhinja, lobi bar, bar pored bazena i na plaži, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, rent a car, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice. Wi-fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Aqi Pegasos Resort 5*:

Hotelska plaža je peščana, sa peškirima za plažu, ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa raznovrsnim aktivnostima, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: Spa i Wellness centar, tursko kupatilo, sauna, masaža, teniski teren, sve vrste sportova na vodi, bilijar i kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije