Aria Resort & Spa Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Aria Resort & Spa Hotel
 • 80 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Aria Resort Spa & Hotel ★★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2024. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska plaža je peščano - kamenita, ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate. FACT SHEET - EN Položaj Aria Resort Spa & Hotel hotela: Hotel Aria Resort Spa & hotel 5* se nalaz

Hotel Aria Resort & Spa Hotel

Hotel Aria Resort Spa & Hotel ★★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2024. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Hotelska plaža je peščano - kamenita, ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate.

FACT SHEET - EN

Položaj Aria Resort Spa & Hotel hotela:

Hotel Aria Resort Spa & hotel 5* se nalazi u Konakli regiji. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 103 km, od centra Alanje 15km.

Smeštaj:

Hotel Aria Resort Hotel & SPA 5* ima ukupno 293 smeštajne jedinice u dve zgrade (postoji ulica i tunel između zgrada), i to:

 • Standardne sobe (26m2 , smeštene u A i B zgrade, spavaća soba sa francuskim krevetom + singl krevet + fotelja na razvlačenje koja može biti singl ležaj, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Porodične sobe (52m2 , smeštene u B zgradi, dve odvojene spavaće sobe, kupatilo, samo pogled kopno, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, pločice ili parket, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluzivanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači,noćni mini bufe do 05:00 ujutru, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 02:00h, sladoled u određenom terminu. Bar kod bazena, snack bar na plaži od 10.00h - 18.00h samo domaća bezalkoholna pića i pivo. A'la carte restoran sa rezervacijom unapred, jednom u toku boravka.

UAI koncept hotela Aria Resort Spa & Hotel 5* ne uključuje: uvozna pića, premium pića, specijalna vina, sva flaširana pića i pića u limenci, kokteli, energetska pića, sveže voćne sokove, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la carte restoran sa turskom i mediteranskom kuhinjom, lobi bar, barovi kod bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aria Resort Spa & Hotel 5*: usluga lekara , rent-a-car, pranje veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, šoping centar. Wi-Fi u lobiju besplatan.

Plaža hotela Aria Resort Spa & Hotel 5*:

Peščano - kamenita. Ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate. Postoji dok na plaži. Paviljoni na doku, na plaži su dostupni uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, parna soba, stoni tenis, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana, takmičenja kod bazena, tokom večeri animacija. Mini klub za decu 4-12 god, mini disko u večenjim časovima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aria Resort Spa & Hotel 5*: sportovi na vodi, salon lepote, masaža, bilijar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVONA IZMENU SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije