Arsi Blue Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Arsi Blue Beach Hotel
 • 22 slika
 • Blizu plaže
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža

Hotel Arsi Blue Beach ★★★★- Tosmur, Alanja, Turska se nalazi u Tosmur regiji, 130 km od aerodroma u Antaliji i 4,5 km od centra u Alanji. Smešten svega 50 metara od sopstvene privatne plaže, Arsi Blue Beach Hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve iključeno) - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera. Lokalna a

Hotel Arsi Blue Beach Hotel

Hotel Arsi Blue Beach ★★★★- Tosmur, Alanja, Turska se nalazi u Tosmur regiji, 130 km od aerodroma u Antaliji i 4,5 km od centra u Alanji. Smešten svega 50 metara od sopstvene privatne plaže, Arsi Blue Beach Hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve iključeno) - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera. Lokalna alkoholna (pivo, raki, džin, votka, vino na točenje) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

 

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Arsi Blue Beach hotela:

Hotel Arsi Blue Beach se nalazi u Tosmur regiji, 130 km od aerodroma u Antaliji i 4,5 km od centra u Alanji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Arsi Blue Beach 4* je 123 u devetospratnoj zgradi. Standardna soba (jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2 osobe). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom, split klima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve iključeno) - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera. Lokalna alkoholna (pivo, raki, džin, votka, vino na točenje) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

Nije uključeno u koncept all inclusiva hotela Arsi Blue Beach 4*: ostala lokalna pića, uvozna pića, sva flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, Turska kafa, sva hrana i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, lobi bar, bar kod bazena i na plaži, disko.

Dodatno se naplaćuje: doktor na zahtev, shoping centri, rent-a-car. Wi-Fi besplatno u lobiju.

Plaža hotela Arsi Blue Beach 4*:

Hotelska privatna plaža (No.4), šljunkovita, 50 m od hotela Arsi Blue Beach 4*, deli ih put (postoji tunel do plaže). Ležaljke, suncobrani uz doplatu na plaži, kod bazena bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle sa dečijim delom, jedan tobogan, stoni tenis. U koncept hotela Arsi Blue Beach 4* nije uključeno: Tursko kupatilo, sauna, masaža, svi vodeni sportovi na plaži.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije