Arsi Paradise Beach

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Arsi Paradise Beach
  • 38 slika
  • Blizu centra grada
  • Blizu plaže
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža

Hotel Arsi Paradise Beach ★★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je smešten svega 50 metara od sopstvene privatne plaže, Arsi Paradise Beach Hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2024. Nudi uslugu All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera. Lokalna alkoholna (pivo, rakija, votka) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT

Hotel Arsi Paradise Beach

Hotel Arsi Paradise Beach ★★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je smešten svega 50 metara od sopstvene privatne plaže, Arsi Paradise Beach Hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2024. Nudi uslugu All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera. Lokalna alkoholna (pivo, rakija, votka) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

 

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Arsi Paradise Beach hotela:

Hotel Arsi Paradise Beach se nalazi u regiji Tosmur, 130 km od aerodroma u Antaliji i 4,5 km od centra u Alanji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba 66 u zgradi sa devet spratova. Standardna soba (jedna soba, jedno kupatilo, max 2+2). Svaka smeštajna jedinica je sa privatnim kupatilom koji ima tuš kabinu, fen, split klimu, direktni telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera. Lokalna alkoholna (pivo, rakija, votka, dzin i vino na točenje) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

U AI koncept hotela Arsi Paradise Beach 4* nije uključeno: ostala lokalna pića, uvozna pića, sva flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, turska kafa, sva hrana i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar kod bazena. U AI koncept nije uključeno: doktor na zahtev, shoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Arsi Paradise Beach 4*:

Hotel koristi deo plaže na javnoj plaži, šljunkovita plaža 50 m od hotela Arsi Paradise Beach 4*, postoji put između. Ležaljke i suncobrani uz doplatu na plaži, kod bazena bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i delom za decu, stoni tenis. Uz doplatu u hotelu Arsi Paradise Beach 4*: sauna, masaža, tursko kupatilo, svi vodeni sportovi na plaži.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije