Artemis Princess Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Artemis Princess Hotel
 • 32 slika
 • Peščana plaža
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Artemis Princess ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea -samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna (raki, pivo, točeno vino, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10:30-23:30h. Gosti hotela koriste plažu koja je udaljena 200 m

Hotel Artemis Princess Hotel

Hotel Artemis Princess ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea -samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna (raki, pivo, točeno vino, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10:30-23:30h. Gosti hotela koriste plažu koja je udaljena 200 m od hotela.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT- EN

Položaj Artemis Princess hotela:

Artemis Princess Hotel se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je 4 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba hotela Artemis Princess 4* je 146, raspoređene su u dve glavne zgrade:

Standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+1).

Sve sobe sadrže: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj koji radi određenim satima, direktnu telefonsku liniju, mermer, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea -samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna (raki, pivo, točeno vino, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10:30-23:30h.

All inclusive usluga hotela Artemis Princess 4* ne uključuje: uvozna pića, sva lokalna pića koja se ne nalaze na meni listi, sveže voćne sokove, sladoled, turska kafa, pića u diskoteci, hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, lobi bar, snek bar pored bazena. Na plaži se ne služi hrana i piće.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Artemis Princess 4*: usluge lekara (na poziv), usluga pranja veša. WiFi Internet je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Artemis Princess 4*:

Gosti hotela koriste plažu koja je udaljena 200 m od hotela Artemis Princess 4*. Suncobrani i ležaljke se posebno plaćaju na plaži, dok su pored bazena besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes, tursko kupatilo i stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Artemis Princess 4*: sportovi na vodi, sauna, masaža i bilijar.

Napomena:

Tokom trajanja sezone hotel zadržava pravo na izmenu sadržaja, bez prethodne najave

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije