Avena Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Avena Resort & Spa
 • 26 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Avena Resort & SPA Hotel ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, sladoled u baru pored bazena u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, samo topla pića u lobi baru su

Hotel Avena Resort & Spa

Hotel Avena Resort & SPA Hotel ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, sladoled u baru pored bazena u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, samo topla pića u lobi baru su dostupna 24h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži do 18h, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 150m (postoji tunel koji vodi do plaže) sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Avena Resort & SPA 4* hotela:

Hotel Avena Resort & Spa 4* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je 2.5km od centra Alanje i 125km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 185:

 • Standard soba (40 m2, 1 francuski ležaj+1 single ležaj ili sofa, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family soba (44 m2, dve odvojene spavaće sobe - 1 sa francuskim ležajem, a druga sa dva standardna ležaja, 1 kupatilo sa đakuzijem, max. 4+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice hotela Avena Resort & Spa 4* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, sladoled u baru pored bazena u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, samo topla pića u lobi baru su dostupna 24h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži 10.00-18.00, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

All Inclusive koncept hotela Avena Resort & Spa 4* ne obuhvata: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, upakovan sladoled, alkoholna i pića u limenci u baru na plaži, svaka druga upotreba A'la Carte restorana.

Sadržaj:‚

Glavni restoran, A'la Carte riblji resoran, lobi bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Avena Resort & Spa 4*: lekar, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kutak, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju je besplatan.

Plaža:

Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 150m od hotela Avena Resort & Spa 4* (postoji tunel koji vodi do plaže) sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, šou program uveče, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, igralište u hotelskoj bašti, mini disco.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima Avena Resort & Spa 4*: parno kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu na sajtu hotela Avena Resort & Spa 4*: www.avenahotel.com.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije