Avena Resort & Spa Hotel (Renovated in 2024.)

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Avena Resort & Spa Hotel (Renovated in 2024.)
  • 32 slika
  • Naša preporuka
  • Blizu centra grada
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • Blizu plaže
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

Hotel Avena Resort & Spa ★★★★- Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna supa, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, samo topla pića i voda u lobi baru su dostupna 2

Hotel Avena Resort & Spa Hotel (Renovated in 2024.)

Hotel Avena Resort & Spa ★★★★- Obakoy, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna supa, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, samo topla pića i voda u lobi baru su dostupna 24h, Bar na plaži 10:00 - 18:00h, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 150m (postoji tunel koji vodi do plaže) sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Avena Resort & Spa hotela:

Hotel Avena Resort & Spa 4* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je 2.5km od centra Alanje i 125km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 185:

  • Standard soba (40 m2, 1 francuski ležaj+1 single ležaj i sofa, kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • Economy sobe (20m2 , soba sa francuskim ležajem i 1 singl ležaj, 1 kupatilo, pogled na ulicu ili bazen, max. 2+1 dete)
  • Connection Family soba (44 m2, dve odvojene spavaće sobe - 1 sa francuskim ležajem, a druga sa dva standardna ležaja, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice hotela Avena Resort & Spa 4* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna supa, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 -24:00h, samo topli napitci i voda u lobi baru su dostupna 24h, bar na plaži 10.00-18.00, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

All Inclusive koncept hotela Avena Resort & Spa 4* ne obuhvata: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, u baru na plaži bezalkoholna i topla pića, flaširana pića i pića u limenci i alkoholna pića, svaka druga upotreba A'la Carte restorana.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte riblji restoran, lobi bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Avena Resort & Spa 4*: lekar na zahtev, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kutak, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet je besplatan samo u lobiju.

Plaža hotela Avena Resort & Spa 4*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 150m od hotela Avena Resort & Spa 4* (postoji tunel koji vodi do plaže) sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, šou program uveče.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima Avena Resort & Spa 4*: tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu na sajtu hotela Avena Resort & Spa 4*: www.avenahotel.com.

Tokom sezone, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije