Azak

  • Azak
  • 19 slika

Hotel Azak ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska, smešten na atraktivnoj lokaciji u Alanji, prekoputa čuvene Kleopatrine plaže, nudi uslugu polupansiona na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i predstavlja odličan izbor za letovanje u Tursko 2021. HOTEL INFO - SR Položaj: Hotel se nalazi u Alanji, prekoputa čuvene Kleopatrine plaže, 800m od centra grada i 120 km od aerodroma u Antaliji. Smeštaj: Hot

Hotel Azak

Hotel Azak ★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska, smešten na atraktivnoj lokaciji u Alanji, prekoputa čuvene Kleopatrine plaže, nudi uslugu polupansiona na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i predstavlja odličan izbor za letovanje u Tursko 2021.
HOTEL INFO - SR

Položaj:

Hotel se nalazi u Alanji, prekoputa čuvene Kleopatrine plaže, 800m od centra grada i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Azak 3* ima ukupno 62 smeštajne jedinice. Sve sobe su standardne (spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat, balkon.

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Sve ostale usluge su uz doplatu, sva pića i hrana na plaži.

Sadržaj hotela Azak:

Zatvoreni bazen (sa delom za decu) i otvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, soba za masažu, fitnes centar, medicinske usluge, usluga pranja veša i bilijar. Javni teniski tereni i sportovi na vodi u blizini hotela, Lobby bar, Vitamin bar, Pool bar, Snack bar, A la Carte restoran i uslugu na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Azak 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car, Wi-Fi.

Plaža hotela Azak 3*:

Peščana plaža (Kleopatrina plaža) sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno plaćaju. Ležaljke i suncobrani kod bazena u hotelu su bez doplate. Peškiri za plažu i bazen nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoren bazen za odrasle sa delom za decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela Azak 3*: tursko kupatilo, sauna i masaža, stoni tenis, sportovi na vodi.


Lokacije