Azura Deluxe Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Azura Deluxe Resort & Spa
  • 31 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Azura Deluxe Resort & Spa ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2023. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užine tokom dana, kasna noćna užina, rani doručak, dečiji bufe, diet bufe, lokalna i određena standardna uvozna alkoholna

Hotel Azura Deluxe Resort & Spa

Hotel Azura Deluxe Resort & Spa ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2023. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užine tokom dana, kasna noćna užina, rani doručak, dečiji bufe, diet bufe, lokalna i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni voćni sok od pomorandže uz doručak, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom u nekom od njih u toku boravka od 7 noći. Hotelska privatna peščana plaža, šljunak u vodi, sa platformom i suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Smešten na turskoj mediteranskoj obali u okrugu Avsallar i između popularnih letovališta Alanija i Side, ovo ekstravagantno dizajnirano odmaralište okruženo je drugim hotelima, a na kratkoj šetnji od imanja postoje lokalni sadržaji kao što su banke i prodavnice. Gosti se mogu opustiti u udobnim sobama opremljenim modernim sadržajima za njihovu udobnost. Sa raskošnim dekorom i mnoštvom sadržaja pogodnih za većinu uzrasta, hotel se može pohvaliti lokacijom na plaži sa spektakularnim bazenom i terasom za sunčanje koja se graniči sa zlatnim peskom i vrhunskim polukružnim pristaništem za sunčanje idealnom za ljubitelje sunca...Slobodne aktivnosti uključuju SPA centar Simphoni koji ima elegantno uređen zatvoreni bazen za opuštanje, a tu je i zabava za sve ukuse uz živu muziku, žurke koje vodi DJ tokom leta, kao i niz sportskih aktivnosti.

 

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Azura Deluxe Resort & Spa hotela:

Hotel Azura Deluxe Resort & SPA 5* se nalazi u regiji Incekum. Udaljen je 22 km od Alanje i 98 km od aerodroma Antalija

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 365:

  • Deluxe soba (od 30 do 32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i singl ležajem, 1 kupatilo, max. 3+1 dete),
  • Family soba (50 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4+1 dete),

Sve smeštajne jedinice hotela Azura Deluxe Resort & SPA 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, VRF klimu, mini bar ( voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se dopunjuju svakodnevno samo voda i kisela voda), set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon i besplatan Wi-Fi u sobama.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užine tokom dana, kasna noćna užina, rani doručak, dečiji bufe, diet bufe, grejač i blender za bebi hranu, lokalna i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni voćni sok od pomorandže uz doručak, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka, snack bar na plaži od 10.00 - 18.00.

UAI koncept hotela Azura Deluxe Resort & SPA 5* ne uključuje: premium domaća i uvozna pića koja nisu navedena u konceptu, posebna vina, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu, svako sledeće korišćenje A'la Carte restorana, sva flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (Ottoman - turski), poslastičarnica, barovi kod bazena i u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Azura Deluxe Resort & Spa 5*:

Hotelska privatna peščana plaža, šljunak u vodi, sa platformom i suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu u hotelu Azura Deluxe Resort & SPA 5*, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna,parna soba, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi, takmičenja tokom dana i šou programi uveče, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, igraonica, igre u bazenu, mini bioskop, igralište, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, masaža, SPA i Wellness centar, bilijar, škola ronjenja.

Napomena:

Više informacija o hotelu možete pronaći na sajtu hotela: www.azuradeluxe.com.

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije