Azura Deluxe Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Azura Deluxe Resort & Spa
 • 31 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Azura Deluxe Resort & SPA Hotel ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užine tokom dana,kasna nocna uzina , rani dorucak, deciji bufe, diet bufe, lokalna i određena standardna uvozna alkoh

Hotel Azura Deluxe Resort & Spa

Hotel Azura Deluxe Resort & SPA Hotel ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užine tokom dana,kasna nocna uzina , rani dorucak, deciji bufe, diet bufe, lokalna i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni voćni sok od pomorandže uz doručak, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom u nekom od njih u toku boravka od 7 noći. Hotelska privatna peščana plaža, šljunak u vodi, sa platformom i suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Azura Deluxe Resort & SPA 5* hotela:

Hotel Azura Deluxe Resort & SPA 5* se nalazi u regiji Incekum. Udaljen je 22 km od Alanje i 98 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 330:

 • Deluxe soba (od 30 do 32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i single ležajem, 1 kupatilo, max. 3+1osobe),
 • Family soba (50 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba),
 • Fantasy soba (55 m2, spavaća soba, kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, max 2 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Azura Deluxe Resort & SPA 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuce, VRF klimu, mini bar ( voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se dopunjuju svakodnevno samo voda i kisela voda), set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon i besplatan Wi-Fi.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užine tokom dana,kasna nocna uzina , rani dorucak, deciji bufe, diet bufe, lokalna i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni voćni sok od pomorandže uz doručak, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom u nekom od njih u toku boravka od 7 noći.

UAI koncept hotela Azura Deluxe Resort & SPA 5* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu, svako sledeće korišćenje A'la Carte restorana, sva flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorai (Ottoman - turski), poslastičarnica, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža, šljunak u vodi, sa platformom i suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Stolice i ležaji od ratana na doku - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu u hotelu Azura Deluxe Resort & SPA 5*, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi, takmičenja tokom dana i šou programi uveče, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, masaža, SPA i Wellness centar, bilijar, škola ronjenja.

Napomena:

Više informacija o hotelu možete pronaći na sajtu hotela: www.azuradeluxe.com.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava prava da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu bez prethodne najave

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije