Beach Club Doganay Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Beach Club Doganay Hotel
 • 21 slika
 • Peščana plaža
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA

Hotel Doganay Beach Club ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kolači, kasna noćna užina, rani doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani (uz reze

Hotel Beach Club Doganay Hotel

Hotel Doganay Beach Club ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kolači, kasna noćna užina, rani doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka), užina u baru pored bazena i na plaži od 10:00 do 18:00h. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i dušecima koji se ne naplaćuju (peškiri uz depozit). Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Doganay Beach Club hotela:

Doganay Beach Club Hotel 5* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 7 km od centra Alanje i 125 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Doganay Beach Club 5* ima ukupno 391 smeštajnu jedinicu - raspoređene su u dve zgrade:

 • Standardna soba (26 m2, spavaća soba, francuski ležaj + 1 singl ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (44 m2, dve spavaće sobe odvojene kliznim vratima, jedna soba je sa francuskim ležajem +1 singl ležaj, druga soba je sa 2 singl ležaja, 1 kupatilo, max. 3 osobe + 2 dece).

Svaka soba u hotelu Doganay Beach Club 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, sef, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje 24h, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kolači, kasna noćna užina, rani doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka), užina u baru pored bazena i na plaži od 10:00 do 18:00h.

UAI kocept hotela Doganay Beach Club 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, sva alkoholna pića od 03:00h do 10:00h se ne poslužuju.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (Ottoman- turska kuhinja, italijanski i riblji restoran), snek bar pored bazena i na plaži, lobi bar, disko klub na otvorenom, Coffee House.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Doganay Beach Club 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet cafe, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Doganay Beach Club 5*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i dušecima koji se ne naplaćuju (peškiri uz depozit). Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže. Privatne kabane uz rezervaciju i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, teniski teren, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, specijalni programi za decu od 4 do 12 godina u mini klubu, dečije igralište, mini disco u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Doganay Beach Club 5*: sportovi na vodi, sauna, masaža, SPA centar i salon lepote, osvetljenje za teniske terene, bilijar, igraonica, košarka, stoni tenis i teniski tereni se posebno plaćaju posle 17.00h.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Više informacija o hotelu Doganay Beach Club 5* na: www.doganayotel.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije