Blue Sky Hotel

  • Blue Sky Hotel
  • 29 slika

Hotel Big Blue Sky ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive Plus (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa, kolači, kasna noćna užina do 07.00h prepodne, dečiji bufe u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:30h - 23:00h), b

Hotel Blue Sky Hotel

Hotel Big Blue Sky ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive Plus (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa, kolači, kasna noćna užina do 07.00h prepodne, dečiji bufe u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:30h - 23:00h), bar na plaži od 10.30-19.00h sa bezalkoholnim pićem. Hotelska šljunkovita i peščana plaža je udaljena 20 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su bez doplate. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu. Ovaj udoban hotel se nalazi na 2 km od centra Alanije, sa restoranima, barovima i prodavnicama. Grad Antalija je udaljen oko 120 km. Renoviran 2022. godine, hotel se sastoji od dve zgrade od 6 spratova sa ukupno 137 soba. Među sadržajima je i foaje sa recepcijom koja radi non-stop, sefom, menjačnicom, liftom i štandom za novine. U okviru hotela nalaze se prodavnice, frizerski salon, 2 bara, javni internet terminal, igraonica, TV sala i klimatizovani a la carte restoran sa pušačkim i nepušačkim prostorima i visokim stolicama za bebe. Usluge pranja veša i medicinske usluge dostupne su uz doplatu. Postoji dečiji klub za decu od 4-12 godina, igralište i parking. Udobne sobe imaju popločano sopstveno kupatilo sa kadom i fenom za kosu, grejanje, bračni krevet i balkon (neke imaju pogled na more). Satelitska/kablovska TV, radio, pristup internetu, mini bar, klima uređaj i sef dostupni su uz doplatu. Hotel ima 2 bazena, jedan zatvoreni i drugi otvoreni sa integrisanim dečijim bazenom, snack barom, ležaljkama, suncobranima, terasom za sunčanje, hidromasažnom kadom i saunom. Takođe, tu je i usluga masaže, stoni tenis, bilijar i zabavni program za odrasle i decu, sve uz doplatu. Na plaži su u ponudi razni sportovi na vodi, neki od njih uz doplatu.

 

Položaj Big Blue Sky 4* hotela:

Big Blue Sky 4* se nalazi u regiji Obakoy. Hotel je udaljen 2 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Big Blue Sky 4* ima ukupno 137 smeštajnih jedinica u dva bloka.

  • Standardne sobe (25 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 beba),
  • Family sobe annex zgrada (36 m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba odvojena vratima, kupatilo, max 4+1 dete),
  • Family sobe glavna zgrada (36m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba odvojena vratima, kupatilo, max 4+1 dete).

Svaka soba hotela Big Blue Sky 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (flaša vode pri dolasku), keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, WI-FI internet, balkon.

Usluga:

All Inclusive Plus (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa, kolači, kasna noćna užina do 07.00h prepodne, dečiji bufe u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:30h - 23:00h), bar na plaži od 10.30-19.00h sa bezalkoholnim pićem.

AI koncept hotela Big Blue Sky 4* ne uključuje: sva uvozna pića, koktele, sladoled, tursku kafu, sveže voćne sokove, flaširana pića i pića u limenci, hranu i piće na plaži (osim bezalkoholnih pića).

Sadržaj:

Glavni restoran, bar na krovu, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Big Blue Sky 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Big Blue Sky 4*:

Hotelska šljunkovita i peščana plaža je udaljena 20 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana, večernji program tri puta nedeljno, Tursko veče i živa muzika jednom nedeljno, mini klub za decu od 4-12 godina, igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Big Blue Sky 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža.

Napomena:

Više informacija o hotelu Big Blue Sky 4* možete videti na: www.bigbluehotels.com

Hotel Big Blue Sky 4* renoviran je 2022. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 4*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2022

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2022 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gratis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije