Bilkay

  • Bilkay
  • 9 slika

Hotel Bilkay ★★★ - Alanja, Turska, renoviran 2014. godine, udaljen 1 km od centra Alanje i 70 m od javne peščene plaže, sa All Inclusive uslugom i otvorenim bezenom sa delom za decu, predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL INFO - SR ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN HOTEL INFO - EN Položaj: Hotel Bilkay se nalazi 1 km od centra Alanje, preko puta Kleopatrine

Hotel Bilkay

Hotel Bilkay ★★★ - Alanja, Turska, renoviran 2014. godine, udaljen 1 km od centra Alanje i 70 m od javne peščene plaže, sa All Inclusive uslugom i otvorenim bezenom sa delom za decu, predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL INFO - EN

Položaj:

Hotel Bilkay se nalazi 1 km od centra Alanje, preko puta Kleopatrine plaže, 120 km od aerodorma Anatlija.

Plaža:

Javna peščana plaža 70 m od hotela Bilkay 3* (prelazi se put), ležaljke i suncobrani se doplaćuju. Peškiri za plažu i bazen nisu dostupni.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Bilkay 3* je 60. Standard sobe (15 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe). Sve sobe su sa kupatilom sa tušem, fenom, split klima, mini bar (uz doplatu), sef (dodano se plaća), keramika na podu, telefon, SAT TV i mizički kanali, balkon.

Usluga:

All Inclusive uključuje - otvoreni buffe, za doručak, ručak, večeru, popodnevni snack, lokalna alkoholna pića (časa vina, pivo, vodka, džin) i bezalkoholna pića (koncentrovani voćni sokovi) u periodu od 10:00h do 22:00h (jedna osoba može da uzme jedno piće iz bara osim vode).

All inclusive koncept hotela Bilkay 3* ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, flaširana pića, tursku kafu, svu hranu i piće posle 22:00h, sveže ceđene sokove, sladoled, sobnu uslugu, hranu i piće u baru pored bazena i na plaži.

Sadržaj Bilkay hotela:

Glavni restoran, lobi bar, bazen - ležaljke i suncobrani su besplatni, bar pored bazena. Na zahtev uz doplatu: doktor, vešeraj, sef (postoji samo na recepciji), telefon, fax, internet i igrice, rent-a-car, Wi-Fi se dodatno doplaćuje.

Sport i zabava:

Spoljašnji bazen sa delom za decu, sportovi na vodi su uz doplatu u hotelu Bilkay 3*.

Hotel Bilkay 3* renoviran 2014. godine.


www.bilkayhotel.com.Tr


Lokacije