Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Blue Marlin Deluxe Spa & Resort
 • 35 slika
 • SPA & Wellness
 • Blizu plaže
 • Animacija
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Blue Marlin Deluxe Spa & Resort ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska se nalazi u regiji Konakli, Blue Marlin Deluxe Spa & Resort 5* hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Udaljen je 14 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji. Položaj Blue Marlin Deluxe Spa & Resort hotela: Hotel se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 14 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji . Smešta

Hotel Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Hotel Blue Marlin Deluxe Spa & Resort ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska se nalazi u regiji Konakli, Blue Marlin Deluxe Spa & Resort 5* hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Udaljen je 14 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Položaj Blue Marlin Deluxe Spa & Resort hotela:

Hotel se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 14 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Blue Marlin Deluxe Spa & Resort 5* raspolaže sa 156 smeštajnih jedinica.

 • Deluxe sobe (26 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 twin kreveta, 1 kupatilo, max 2+1 dete),
 • Deluxe soba bez balkona (24 m2, 1 spavaća soba sa 2 singl kreveta ili 1 francuski ležaj, kupatilo, francuski balkon, max 2 osobe),
 • Deluxe family sobe (50 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+1 spavaća soba sa dva ili tri singl kreveta odvojene vratima, kupatilo, max 4+1 dete),
 • Deluxe suite soba (52 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+1 dnevna soba sa vratima između i 2 singl kreveta, kupatilo, max 3 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen,split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholno piće i pivo pri dolasku, kasnije se dopunjuje samo voda), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, noćna užina, dijetalni i vegetarijanski bufe tokom ručka i večere u glavnom restoranu na zahtev, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme, Marlo snack bar na plaži od 10:00h do 24:00h.

UAl koncept hotela Blue Marlin Deluxe Spa & Resort 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meniju, premium pića, specijalna vina, flaširana pića i pića u limenci, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, barovi u okviru hotelskog kompleksa, A la carte restoran .

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Blue Marlin Deluxe Spa & Resort 5*: usluge lekara, usluge čuvanja dece, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Blue Marlin Deluxe Spa & Resort 5*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža, udaljena 100 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na doku su dostupni uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar , tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, parna soba, slana soba, zabavni programi tokom dana, šou programi uveče, mini klub za decu od 4 do 11 godina, igralište, mini bioskop, mini disko uveče.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Blue Marlin Deluxe Spa & Resort 5*: sportovi na vodi, masaža, Spa & Wellness centar, ronilački centar, bilijar, igraonica.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA

www.bluemarlindeluxe.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije