Blue Star Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Blue Star Hotel
 • 25 slika
 • WiFi besplatan
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Blue Star ★★★★ - Alanja, Turska je smešten u centru Alanje. Blue Star hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači i čaj, večera, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h

Hotel Blue Star Hotel

Hotel Blue Star ★★★★ - Alanja, Turska je smešten u centru Alanje. Blue Star hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači i čaj, večera, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h; bar na plaži od 10:00-17:30h sa brzom hranom, sokovima i pivom.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Blue Star hotela:

Hotel Blue Star se nalazi u centru Alanje, udaljen je oko 118 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Blue Star 4* je 335 raspoređenih u dve zgrade.

 • Standard sobe (1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba);
 • Porodične sobe (1 spavaća soba, 1 odvojena soba za sedenje, 1 kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, split klimu, mini bar (samo voda ), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači i čaj, večera, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h; bar na plaži od 10:00-17:30h sa brzom hranom, sokovima i pivom.

AI koncept hotela Blue Star 4* ne uključuje: uvozna pića i pića koja nisu na meniju, sveže voćne sokove, sladoled, flaširana pića, tursku kafu, sva pića posle 24:00h, sva hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar na zahtev, usluga pranja veša, telefon, fax, internet cafe, rent-a-car. Bežični internet je besplatan u celom hotelu Blue Star 4*.

Plaža hotela Blue Star 4*:

Gosti koriste privatnu plažu (Kleopatrina plaža je udaljena oko 500 m od hotela Blue Star 4*), ali se ležaljke i suncobrani doplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. Besplatan šatl bus do plaže saobraća od 09:30 do 17:30h.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni  bazen za decu i odrasle, tobogan, sala za fitness, stoni tenis, odbojka na plaži, lagana animacija i mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Blue Star 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA.

www.bluestarhotel.com.tr


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije