Bora Bora Butik

  • Bora Bora Butik
  • 15 slika

Hotel Bora Bora Butik ★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevni kolači, kafa, čaj, večera. Domaća alkoholna (pivo, raki, džin, vodka, vino u čaši) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udalj

Hotel Bora Bora Butik

Hotel Bora Bora Butik ★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevni kolači, kafa, čaj, večera. Domaća alkoholna (pivo, raki, džin, vodka, vino u čaši) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 40 m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

 

Bora Bora Butik 3* hotel je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevni kolači, kafa, čaj, večera. Domaća alkoholna (pivo, raki, džin, vodka, vino u čaši) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 40 m od hotela.

Položaj Bora Bora Butik 3* hotela:

Hotel Bora Bora Butik 3* se nalazi u Tosmur regionu, 138 km udaljen od aerodroma u Antaliji i 4 km od centra Alanje.

Smeštaj:

Hotel Bora Bora Butik 3* ima ukupno 62 smeštajne jedinice. Standardne sobe (spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevni kolači, kafa, čaj, večera. Domaća alkoholna (pivo, raki, džin, vodka, vino u čaši) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

U Al koncept hotela Bora Bora Butik 3* nije uključeno: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sveže cedjeni voćni sokovi, sladoled, turska kafa, sva hrana i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, Lobi bar, barovi kod bazena i na plaži, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Bora Bora Butik 3*: usluga lekara(na zahtev), šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi sporog protoka je bez doplate u lobiju i kod bazena.

Plaža:

Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 40 m od hotela Bora Bora Butik 3* (postoji put izmedju hotela i plaže). Ležaljke i suncobrani su uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle sa delom za decu, stoni tenis su bez doplate. Sportovi na vodi na plaži su uz doplatu u hotelu Bora Bora Butik 3*.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije