Campus Hill Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Campus Hill Hotel
  • 34 slika

Hotel Campus Hill ★★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevna užina, kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00, Snack restoran na plaži od 11:00h do 18:00h sa užinom, bezalkoholnim pi

Hotel Campus Hill Hotel

Hotel Campus Hill ★★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevna užina, kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00, Snack restoran na plaži od 11:00h do 18:00h sa užinom, bezalkoholnim pićem i pivom. Hotelska privatna plaža, peščano-šljunkovita i delom kamenita, udaljena je 2000 m od hotela Campus Hill 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

 

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Campus Hill hotela:

Hotel Campus Hill 5* se nalazi u Alanji u regiji Kestel. Udaljen je 10 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je udaljen 2 km od plaže.

Smeštaj:

Hotel Campus Hill 5* ima ukupno 162 smeštajne jedinice:

  • Standardna soba (21 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 singl ležaja+ sofa , kupatilo, max 3 osobe),
  • Suit sobe (45 m2, 1 spavaća soba i 1 dnevna soba, kupatilo, max 3 osobe).

Sve sobe hotela Campus Hill 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, WI FI internet, pločice, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevna užina, kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00, Snack restoran na plaži od 11:00h do 18:00h sa užinom, bezalkoholnim pićem i pivom.

AI koncept hotela Campus Hill 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, svo piće u disko klubu, A'la Carte restoran.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restoran, snek bar na plaži, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Campus Hill 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, prodavnice, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Campus Hill 5*:

Hotelska privatna plaža, peščano-šljunkovita i delom kamenita, udaljena je 2000 m od hotela Campus Hill 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus do plaže. Zamena peškira za plažu je uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, lagani zabavni programi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Campus Hill 5*: sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Više informacija o hotelu Campus Hill 5* možete videti na: www.michellhotel.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije