Cimen Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Cimen Hotel
  • 25 slika
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

Hotel Cimen ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi uslugu polupansiona na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak - sa besplatnim toplim napicima i večeru - sva pića se plaćaju. Sva ostala hrana i pića se naplaćuju. Hotelska šljunkovita plaža je udaljena 50m od hotela. POLUPANSION KONCEPT- SR HOTEL INFO - SR HOTEL FACTSHEET & HA

Hotel Cimen Hotel

Hotel Cimen ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi uslugu polupansiona na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak - sa besplatnim toplim napicima i večeru - sva pića se plaćaju. Sva ostala hrana i pića se naplaćuju. Hotelska šljunkovita plaža je udaljena 50m od hotela.
POLUPANSION KONCEPT- SR
 
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET & HALF BOARD CONCEPT - EN

Položaj Cimen 3* hotela:

Hotel Cimen 3* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Cimen 3* raspolaže sa 41 smeštajnom jedinicom, standard sobe (21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe hotela Cimen 3* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak - sa besplatnim toplim napicima i dve vrste sokova,  večeru - sva pića se plaćaju. Sva ostala hrana i pića u hotelu Cimen 3*se naplaćuju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar na plaži-uz doplatu, lobi bar, bar na bazenu.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Cimen 3*: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, rent a car. Wi Fi je besplatan.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža je udaljena 50m od hotela Cimen 3*. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju, a na bazenu su besplatni. Između plaže i hotela je ulica.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Cimen 3*: sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu Cimen 3* možete videti na: www.cimenotel.com.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava prava da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije