Club Bayar Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Club Bayar Beach Hotel
 • 15 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes & SPA

Hotel Club Bayar Beach ★★★ - Obakoy, Alanja, Turskaje savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne kolače i kafu, večera, neka domaća alkoholna i bezalkoholna pića, od 10:00-23:00h. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 30 m od hotela. Ležaljke i

Hotel Club Bayar Beach Hotel

Hotel Club Bayar Beach ★★★ - Obakoy, Alanja, Turskaje savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne kolače i kafu, večera, neka domaća alkoholna i bezalkoholna pića, od 10:00-23:00h. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 30 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Club Bayar Beach 3* hotela:

Club Bayar Beach Hotel 3* se nalazi u regiji Obakoy. Hotel je udaljen 2 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Club Bayar Beach 3* ima ukupno 160 smeštajnih jedinica:

 • 136 standardnih soba (max 2+1 osoba),
 • 24 suit-a (dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, max 6 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu (6 standardnih soba i 6 suit-a nemaju balkon ili terasu).

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne kolace i kafu, večera, neka domaća alkoholna i bezalkoholna pića, od 10:00-23:00h.

AI koncept hotela Club Bayar Beach 3* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sladoled, tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema prvilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, sef na recepciji, telefon, fax, internet, rent-a-car, šoping centar.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 30 m od hotela Club Bayar Beach 3*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na pesku.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Bayar Beach 3*: bilijar, sportovi na vodi, masaža i druge aktivnosti na plaži.

Napomena:

Muškoj populaciji je dozvoljen boravak u hotelu Club Bayar Beach 3* samo u pratnji ženske osobe ili osoba.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije