Club Hotel Anjeliq

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Club Hotel Anjeliq
 • 60 slika
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Club Hotel Anjeliq ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užina u baru na plaži,kasna užina, A'la Carte restoran (uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka), domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h d

Hotel Club Hotel Anjeliq

Hotel Club Hotel Anjeliq ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užina u baru na plaži,kasna užina, A'la Carte restoran (uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka), domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT- SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Club Anjeliq 4* hotela:

Hotel Club Anjeliq 4* se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 7km od Alanje i 110km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Club Anjeliq 4* ima ukupno 450 smeštajnih jedinica raspoređenih u 1 glavnoj zgradi sa liftom i 7 anex zgrada (bez lifta):

 • Standardne sobe u glavnoj zgradi (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 pax),
 • Family sobe u glavnoj zgradi (35 m2, 2 sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 pax),
 • Club standard sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 pax),
 • Club family sobe (35 m2, 2 sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 pax),
 • Club jacuzzi (20 m2, spavaća soba, kupatilo, Jacuzzi na terasi, max.2 pax),
 • Romantic suite (20 m2, spavaća soba, kupatilo, Jacuzzi na terasi, max.2 pax).

Svaka soba hotela Club Anjeliq 4* je moderno opremljena i ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užina u baru na plaži,kasna užina, A'la Carte restoran (uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka), domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AI koncept hotela Club Anjeliq 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, energetska pića, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove, nargilu, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (mediteranski, restoran morske hrane), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, snek bar, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Anjeliq 4*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar, rent-a-car, Wi-Fi internet se doplaćuje.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu. Postoji tunel ispod puta koji vodi od hotela Club Anjeliq 4* do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou programi, muzika uživo, bioskop, mini klub za decu od 4 do 11 godina, mini disco, takmičenja.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Anjeliq 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Glavna zgrada hotela Club Anjeliq 4* je renovirana 2018. godine, a 2016. ostali blokovi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije