Club Hotel Titan

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Club Hotel Titan
 • 19 slika
 • Blizu plaže
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Club Titan ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak do 06:00, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna (10:00h - 24:00h), samo

Hotel Club Hotel Titan

Hotel Club Titan ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak do 06:00, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna (10:00h - 24:00h), samo je bar kod bazena otvoren 24/7, sladoled u određeno vreme, snack bar na plaži od 10.00-18.00h. Hotelska privatna peščana-sljunkovita plaža udaljena je 100m od hotela

Položaj Club Titan hotela:

Club Hotel Titan 4* se nalazi u regiji Mahmutlar. Hotel je udaljen 16 km od Alanje i 150 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Club Hotel Titan 4* ima ukupno 161 smeštajnu jedinicu:

 • Standardne sobe (15-21 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva standardna+ 1 ležaj na razvlačenje, kupatilo,max 2+1),
 • Family sobe (32-48 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale,sef, keramički ili laminat pod, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak do 06:00, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna (10:00h - 24:00h), samo je bar kod bazena otvoren 24/7, sladoled u određeno vreme, snack bar na plaži od 10.00-18.00h.

UAI koncept hotela Club Hotel Titan 4* ne uključuje: uvozna pića koja se ne nalaze na meniju, premium pića, flaširana pića i pića u limenci, specijalna vina, koktele, sobnu uslugu, sveže voćne sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar kod bazena i snek bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Hotel Titan 4*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon, fax, sef na recepciji, internet kafe, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Plaža hotela Club Titan 4*:

Hotelska privatna peščana-šljunkovita plaža udaljena je 100 m od hotela Club Hotel Titan 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Do plaže se dolazi podzemnim prolazom.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski teren, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko tokom večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Hotel Titan 4*: masaža, sportovi na vodi, škola ronjenja,bilijar, osvetljenje za teniske terene.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije