Club Paradiso Hotel & Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Club Paradiso Hotel & Resort
 • 34 slika
 • Akva park
 • Animacija
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 13,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Club Paradiso Hotel & Resort ★★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive 24h uslugu hrane i pića na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, vreme za kafu, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezlakoholna pića, sladoled, snek restoran na plaž

Hotel Club Paradiso Hotel & Resort

Hotel Club Paradiso Hotel & Resort ★★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive 24h uslugu hrane i pića na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, vreme za kafu, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezlakoholna pića, sladoled, snek restoran na plaži. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Club Paradiso 5* hotela:

Club Paradiso Hotel & Resort 5* se nalazi u regiji Kestel. Udaljen je 7km od centra Alanje i 130km od aerodroma Antalija. Hotelski kompleks je udaljen 900 m od plaže.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Club Paradiso Hotel & Resort 5* je 310 raspoređenih u 1 glavnoj zgradi i 10 anex zgrada: Glavna zgrada:

 • 93 standradne sobe (21 m2, max. 2 osobe).

Sve ostale smeštajne jedinice su u anex zgradama hotela Club Paradiso Hotel & Resort 5*: Anex zgrade:

 • Superior soba (54 m2, 1 dnevna soba i 1 spavaća soba odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family soba tip B (60 m2, 1 dnevna soba i 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, max. 5 osoba),
 • Family soba tip C (63 m2, 1 dnevna soba i 3 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 6 osoba),

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, pločice, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive 24h usluga hrane i pića na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, vreme za kafu, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezlakoholna pića, sladoled, snek restoran na plaži.

UAI koncept hotela Club Paradiso Hotel & Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran, snek bar na plaži, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Paradiso Hotel & Resort 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, frizer, prodavnice, rent a car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju. Udaljena je oko 900m od hotela Club Paradiso Hotel & Resort 5*. Postoji besplatan šatl bus do plaže. Peškiri za plažu i bazen - uz depozit.

Sport i zabava:

5 otvorenih i zatvoreni bazen za odrasle i decu, 5 tobogana, fitnes centar, teniski tereni, skvoš, stoni tenis, odbojka na plaži, odbojka, košarka, mini golf, tursko kupatilo, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana pored bazena i na plaži, različita takmičenja za odrasle i decu, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Paradiso Hotel & Resort 5*: sportovi na vodi, sauna, masaža, SPA, Wellness centar, bilijar, osvetljenje za teniske terene i oprema.

Napomena:

Hotel Club Paradiso Hotel & Resort 5* renoviran je 2019. Godine

Tokom Trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije