Cook's Club Alanya

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Cook's Club Alanya
 • 63 slika

Hotel Cook's Club Alanya (12+) ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 22.00h. Privatna peščana hotelska plaža na Kleopatrinoj plaži. ALL INCLUSIVE CONC

Hotel Cook's Club Alanya

Hotel Cook's Club Alanya (12+) ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 22.00h. Privatna peščana hotelska plaža na Kleopatrinoj plaži.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Cook's Club Alanya hotela:

Cook's Club Alanya Hotel 4* se nalazi na Kleopatrinoj plaži, u centru Alanje, 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Cook's Club Alanya Hotel 4* sadrži 236 smeštajne jedinice raspoređene u 5 blokova (glavna zgrada je preko puta, ostale zgrade su pored plaže:

 • Standard sobe (16-20 m2, nalaze se u glavnoj zgradi na II i III spratu, spavaća soba sa twin krevetima, kupatilo, max 2 osobe),
 • Studio sobe (20-25 m2, nalaze se u glavnoj zgradi na I i II spratu, spavaća soba sa twin krevetima+sofa, kupatilo, max 3 osobe),
 • Suite sobe (30-35 m2, nalaze se u glavnoj zgradi i u 3 zgrade, spavaća soba i dnevna soba, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), čajna kuhinja, SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 22.00h.

Nije uključeno u All Inclusive koncept hotela Cook's Club Alanya 4*: ostala uvozna i domaća pića koja nisu na meniju, sveže ceđeni sokovi, sladoled, flaširana pića i pića u limenci, sobna usluga, A la Carte restoran uz rezervaciju unapred, hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar..

Posebno se plaća prema pravilima hotela Cook's Club Alanya 4*: usluga lekara, telefon, fax, rent-a-car. Wi Fi internet je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Cook's Club Alanya 4*:

Privatna peščana hotelska plaža na Kleopatrinoj plaži. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Peškiri za plažu nisu dostupni. Ležaljke i suncobrani kod bazena su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes soba.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela Cook's Club Alanya 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaže.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Sala za vežbanje (fitness)
 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Restorani i barovi
  • Restoran

Lokacije