Crystal Land of Paradise Beach

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Crystal Land of Paradise Beach
 • 25 slika
 • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Crystal Land of Paradise ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od Alanje i 115km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultimate All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna noćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe u glavnom restoranu

Hotel Crystal Land of Paradise Beach

Hotel Crystal Land of Paradise ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od Alanje i 115km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultimate All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna noćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, posle 24:00 samo domaća bezalkoholna i alkoholna pića u lobi baru, Beach Snack bar od 10:00 do 18:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi Fi je bez doplate u celom hotelu.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

 

Položaj Crystal Land of Paradise 5* hotela:

Hotel Crystal Land of Paradise 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od Alanje i 115km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 230 raspoređenih u 4 bloka, i to:

 • Standardne sobe (15-20m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Velike standardne sobe sa krevetom na sprat (20-25m2, jedna veća spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, kupatilo, max 4 osobe),
 • Family sobe (dve spavaće sobe sa vratima između, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, set za čaj i kafu, laminat, Wi-Fi internet, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga u hotelu Crystal Land of Paradise 5*:

Ultimate All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna noćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, posle 24:00 samo domaća bezalkoholna i alkoholna pića u lobi baru, Beach Snack bar od 10:00 do 18:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

Ultimate All inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi, premium uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića i pića u limenci, koktele, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran - turska kuhinja, lobi bar, bar kod bazena, beach bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Crystal Land of Paradise 5*: usluge lekara, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, usluge čuvanja dece, rent a car. Wi Fi je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Crystal Land of Paradise 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, večernji mini disko.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Crystal Land of Paradise 5*: sportovi na vodi, masaža, salon lepote.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 4*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2022

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2022 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gratis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije