Land of Paradise Beach

  • Land of Paradise Beach
  • 25 slika

Hotel Crystal Land of Paradise ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od Alanje i 115km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna noćna užina, dečiji bufe, dijetalni i vegetarijanski bufe u glav

Hotel Land of Paradise Beach

Hotel Crystal Land of Paradise ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od Alanje i 115km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna noćna užina, dečiji bufe, dijetalni i vegetarijanski bufe u glavnom restoranu, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, posle 24:00 samo domaća bezalkoholna i alkoholna pića u lobi baru, Beach Snack bar od 10:00 do 18:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi je bez doplate u celom hotelu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Crystal Land of Paradise hotela:

Hotel Crystal Land of Paradise 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od Alanje i 115km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 230 raspoređenih u 4 bloka, i to:

  • Standardne sobe (15-20m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe +1 dete+beba),
  • Velike standardne sobe sa krevetom na sprat (25m2, jedna veća spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, kupatilo, max 2 osobe+2 deteta+beba),
  • Family sobe (35m2, dve spavaće sobe sa vratima između, kupatilo, max 4 osobe+beba).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, set za čaj i kafu, laminat, Wi-Fi internet, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultimate All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna noćna užina, dečiji bufe, dijetalni i vegetarijanski bufe u glavnom restoranu, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, posle 24:00 samo domaća bezalkoholna i alkoholna pića u lobi baru, Beach Snack bar od 10:00 do 18:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka minimum boravka 7 noći..

Ultra All inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi, premium uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića i pića u limenci, koktele, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran - turska kuhinja, lobi bar, bar kod bazena, beach bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Crystal Land of Paradise 5*: usluge lekara, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, usluge čuvanja dece, rent a car. Wi Fi je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Crystal Land of Paradise 5*:

Hotelska privatna plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parna soba, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, večernji mini disko.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Crystal Land of Paradise 5*: sportovi na vodi, masaža, salon lepote.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVONA IZMENE SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije