Delphin Deluxe Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Delphin Deluxe Resort
  • 51 slika
  • za decu
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA
  • Naša preporuka
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • Akva park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Najbolja kupovina
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Šljunkovita plaža

Hotel Delphin Deluxe ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi ultra all inclusive (ultra sve ukjlučeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - 24h samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina i kolači, kafa, čaj, sendviči, sladoled, sveže ceđeni voćni sokovi, večera, kasni ponoćni bufe, rani doručak, domaća i

Hotel Delphin Deluxe Resort

Hotel Delphin Deluxe ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi ultra all inclusive (ultra sve ukjlučeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - 24h samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina i kolači, kafa, čaj, sendviči, sladoled, sveže ceđeni voćni sokovi, večera, kasni ponoćni bufe, rani doručak, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, mini bar u sobama (bezalkoholna pića, pivo, voda, krekeri i čokolada se dopunjuju svakodnevno), brunch nedeljom, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred (samo jedan restoran jednom u toku boravka od 7 noći, svaka sledeća poseta - uz doplatu), diet bufe i dečiji bufe su na raspolaganju u glavnom restoranu. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i sa platformom sa peskom na obali.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Delphin Deluxe hotela:

Delphin Deluxe Alanya Hotel 5* se nalazi u regiji Okurcular - Alara. Udaljen je 32 km od centra Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. Besplatan šatl prevoz od hotela do Alanje, Manavgata i Sidea uz rezervaciju unapred na recepciji.

Smeštaj:

Hotel Delphin Deluxe 5* se sastoji od glavne zgrade koja ima standardne sobe i zgrade koja ima family sobe:

  • Standardna soba (27 m2, spavaća soba - francuski + single ležaj + sofa(179x75cm), 1 kupatilo, max 2+2 dece),
  • Family soba (43 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa (179x75cm), druga spavaća soba odvojena vratima sa dva singl ležaja, 1 kupatilo, max 4+1 dete).

Svaka smeštajna jedinica ima balkon sa bočnim pogledom na more ili sa pogledom na kopno, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića , pivo,kreker i čokolada se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve ukjlučeno) na bazi otvorenog bufea - 24h samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina i kolači, kafa, čaj, sendviči, sladoled, sveže ceđeni voćni sokovi, večera, kasni ponoćni bufe, rani doručak, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, vreme bruncha nedeljom, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred (samo jedan restoran jednom u toku boravka od 7 noći, svaka sledeća poseta - uz doplatu), diet bufe i dečiji bufe su na raspolaganju u glavnom restoranu.

UAI koncept hotela Delphin Deluxe 5* ne uključuje: premium stari viski, brendi, stara vina, flaširana pića, sobnu uslugu, svaku sledeću posetu A'la Carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran Delphin na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - Ottoman Barbeque (turska kuhinja), Mr. Fish (morska hrana), Dolce Vita (italijanska kuhinja), China House (kuhinja dalekog istoka), Teppanyaki (japanska kuhinja), Margarita (meksička kihinja), Mediterranean (mediteranska kuhinja), snek restoran na plaži. U restoranima možete unapred rezervisati Vašu večeru. Barovi u okviru hotelskog kompleksa koji služe i domaća i uvozna pića.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Delphin Deluxe 5*: šoping centar, frizer, usluga pranja veša, usluga lekara, rent-a-car, igraonica i kompjuterske igre. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Delphin Deluxe 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i sa platformom sa peskom na obali. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Delphin Deluxe 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni za decu, relax bazen, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, tereni za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, zabavni program, takmičenja, večernji muzički i šou program, tursko veče na svakih 15 dana, gala veče na svakih 15 dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa bioskopom na otvorenom i zabavnim parkom.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Delphin Deluxe 5*: oprema za tenis, časovi tenisa, masaža, salon lepote, bilijar, kuglanje, igraonica, sportovi na vodi i škola ronjenja.

Napomena:

Više informacija o hotelu Delphin Deluxe 5* možete saznati na:www.delphinhotel.com.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije