Eftalia Aytur Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Eftalia Aytur Hotel
 • 23 slika
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 14,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes & SPA

Hotel Eftalia Aytur ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Ostala hrana i sva pića se naplaćuju. Hotelska šjunkovita plaža je udaljena 40m. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju. Postoji ulica između hotela i plaže. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni

Hotel Eftalia Aytur Hotel

Hotel Eftalia Aytur ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Ostala hrana i sva pića se naplaćuju. Hotelska šjunkovita plaža je udaljena 40m. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju. Postoji ulica između hotela i plaže. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni.

 

HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

 

Položaj Eftalia Aytur 4* hotela:

Hotel Eftalia Aytur 4* nalazi se u centru Alanje. Udaljen je 125km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 222 u 4 zgrade

 • Standardne sobe (16 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 •  Stadndard large sobe (20 m2, max. 4 osobe, jedna velika soba sa francuskim lezajem + 1 single krevet, fotelja na razvlacenje, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa invaliditetom.

Sve smeštajne jedinice hotela Eftalia Aytur 4* imaju privatno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Ostala hrana i sva pića se naplaćuju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Eftalia Aytur 4*: lekar, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotelska šjunkovita plaža je udaljena 40m. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju. Postoji ulica između hotela Eftalia Aytur 4* i plaže. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, fitnes centar, dečije igralište, jednom nedeljno tursko veče i muzika uživo.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Eftalia Aytur 4*: tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, sportovi na vodi, masaža.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu bez prethodne najave

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije