Eftalia Downtown

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Eftalia Downtown
 • 49 slika
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 14,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes & SPA

Hotel Eftalia Downtown ★★★ - Alanja, Turska (Ex. Eftalia Aytur) je odličan izbor za odmor u Alanji 2023. Nudi polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Ostala hrana i sva pića se naplaćuju. Hotelska šjunkovita plaža je udaljena 40m. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju. Postoji ulica između hotela i plaže. Ležaljke i suncobrani

Hotel Eftalia Downtown

Hotel Eftalia Downtown ★★★ - Alanja, Turska (Ex. Eftalia Aytur) je odličan izbor za odmor u Alanji 2023. Nudi polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Ostala hrana i sva pića se naplaćuju. Hotelska šjunkovita plaža je udaljena 40m. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju. Postoji ulica između hotela i plaže. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni. Ovaj moderan hotel na plaži je odlično lociran, na samo nekoliko koraka od plaže i na pešačkoj udaljenosti od centra istorijskog grada Alanje, sa bezbroj prodavnica, restorana, barova i kafića. Hotel nudi zatvoreni i otvoreni bazen, spa centar, fitnes i sportske sadržaje. Poznate atrakcije Alanje kao što su zamak ili Crvena kula su lako dostupne.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Eftalia Downtown hotela:

Hotel Eftalia Downtown 3* nalazi se u centru Alanje. Udaljen je 125km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Eftalia Downtown 3* ima ukupno 222 smeštaje jedinice koje su raspoređene u 4 zgrade, i to:

 • Standardna soba (16 m2, spavaća soba sa dva singl ležaja, kupatilo, max. 2 osobe),
 • Large soba (20 m2, jedna velika soba sa francuskim ležajem (150x200cm) + 1 single krevet (90x200cm), fotelja na razvlačenje (70x180cm), 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa invaliditetom

Sve smeštajne jedinice hotela Eftalia Downtown 3* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Ostala hrana i sva pića se naplaćuju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Eftalia Downtown 3*: usluga lekara na zahtev, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car.

Plaža hotela Eftalia Downtown 3*:

Hotelska šjunkovita plaža je udaljena 40m. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju. Postoji ulica između hotela Eftalia Downtown 3* i plaže. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, fitnes centar, dečije igralište, jednom nedeljno tursko veče i muzika uživo.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Eftalia Downtown 3*: tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije