Eftalia Marin

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Eftalia Marin
 • 88 slika

Hotel Eftalia Marin ★★★★★- Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 4km od centra Konaklija, 18km od centra Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all inclusive (Ultra sve uljučeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj i kafa, večernja užina, lokalna

Hotel Eftalia Marin

Hotel Eftalia Marin ★★★★★- Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 4km od centra Konaklija, 18km od centra Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all inclusive (Ultra sve uljučeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj i kafa, večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, 24h hrana i piće u Burgerland restoranu (ne radi samo tokom glavnih obroka u glavnom restoranu), A la Carte restotan sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme u baru pored bazena.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Eftalia Marin hotela:

Eftalia Marin se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 4km od centra Konaklija, 18km od centra Alanje i 100km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 491 smeštajnih jedinica respoređenih u 2 glavne zgrade.

 • Standardne sobe (28m2, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom+singl ležaj, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Large soba (32m2, 1 veća spavaća soba sa francuskim krevetom+singl krevet+fotelja na razvlačenje, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family A sobe (62m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba),
 • Duplex Swim up sobe (64m2, dve spavaće sobe odvojene vratima sa dva francuska kreveta+ 2 single ležaja+fotelja na razvlačenje, kupatilo, terasa sa direktnim izlaskom na bazen, max 5 osoba )
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar( voda i bezalkoholna pića se dopunju svakih 7 dana), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon .

Usluga:

Ultra All inclusive (Ultra sve uljučeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj i kafa, večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, 24h hrana i piće u Burgerland restoranu (ne radi samo tokom glavnih obroka u glavnom restoranu), A la Carte restotan sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme u baru pored bazena.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: sva flaširana i uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, pića u diskoteci (Eftalia island) i alkoholna pića na Eftalia Island-u.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restorani (restoran tusrke kuhinje, restoran italijanske kuhinje), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: doktor na zahtev, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet se ne naplaćuje u lobiju.

Plaža hotela Eftalia Marin 5*:

Hotelska šljunkovita plaža je udaljena 400m. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Postoji tunel ispod puta do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, Aqua park (Eftalia island), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, teniski teren, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina (Eftalia island).

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, bilijar, masaža, kozmetički salon.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije