Eftalia Marin

 • Eftalia Marin
 • 63 slika

Hotel Eftalia Marin ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turskal je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (Ultra sve uljučeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj i kafa, večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, A la Carte restotan sa rezervac

Hotel Eftalia Marin

Hotel Eftalia Marin ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turskal je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (Ultra sve uljučeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj i kafa, večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, A la Carte restotan sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u baru pored bazena.

 

Položaj Eftalia Marin Hotel 5* hotela:

Hotel Eftalia Marin Hotel 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je cca. 4km od centra Konaklija, 18km od centra Alanje i 100km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 491 raspoređenih u 2 glavne zgrade, i to:

 • Standardne sobe (28m2, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom+singl lezaj, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Large soba (32m2, 1 veća spavaća soba sa francuskim krevetom+singl krevet+sofa, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family A sobe (62m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba),
 • Swim up sobe (25m2, jedna spavaca soba sa francuskim krevetom + single ležaj + sofa, kupatilo, terasa sa direktnim izlaskom na bazen, max 3+1 osoba),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar( voda i bezalkoholna pica se dopunju svakih 7 dana), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (Ultra sve uljučeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj i kafa, večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, A la Carte restotan sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u baru pored bazena.

UAI usluga ne obuhvata: sva flaširana i uvozna pića, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu, pića u diskoteci (Eftalia island) i Eftalia Island.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restorani (restoran tusrke kuhinje, restoran italijanske kuhinje), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Eftalia Marin Hotel 5*: lekar, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet se ne naplaćuje u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža je udaljena cca. 400m. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Šatl bus do plaže na svakih pola sata od 09:00 do 18:00h.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, Aqua park (Eftalia island), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, teniski teren, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina (Eftalia island).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Eftalia Marin Hotel 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, bilijar, masaža, kozmetički salon.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadržava pravo da prilagođava neke od sadržaja i uslugu bez prethodne najave.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Odbojka na pesku - besplatno
  • Pikado
  • Sala za vežbanje (fitness)
  • Stoni tenis - besplatno
 • SPA & WELNESS
  • Sauna - besplatno
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen