Elysee Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Elysee Beach Hotel
 • 22 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Otvoreni bazen

Hotel Elysee Beach Hotel ★★★ - Alanja, Antalija, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Gosti koriste privatnu plažu (na Kleopatrinoj plaži). HOTEL INFO & POLUPANSION KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET & HALF BOARD CONCEPT - EN Položaj Elysee Beach 3* hotela: Elysee Beach Hotel 3* se

Hotel Elysee Beach Hotel

Hotel Elysee Beach Hotel ★★★ - Alanja, Antalija, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Gosti koriste privatnu plažu (na Kleopatrinoj plaži).
HOTEL INFO & POLUPANSION KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & HALF BOARD CONCEPT - EN

Položaj Elysee Beach 3* hotela:

Elysee Beach Hotel 3* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 140 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Elysee Beach Hotel 3* ima ukupno 60 standardnih soba (23 m2 spavaća soba i kupatilo, max 2+1 osoba) i svaka ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru.

Nije uključeno u koncept hotela Elysee Beach Hotel 3*: Sva pića tokom jela, kao i hrana i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Elysee Beach Hotel 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car. WI-FI internet konekcija se dodatno naplacuje.

Plaža:

Gosti hotela Elysee Beach Hotel 3* koriste privatnu plažu (na Kleopatrinoj plaži). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (pored bazena su besplatni).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Elysee Beach Hotel 3* : tursko kupatilo, sauna, fitnes, sportovi na vodi, masaža.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije