Elysee Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Elysee Hotel
 • 12 slika
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • Povoljno
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen

Hotel Elysee Hotel ★★★★ - Alanja, Turska predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, rucak i večeru, popodnevni kolači i čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 09:00h do 23:00h (pivo, vino, raki, vodka, džin, konjak). Gosti koriste privatnu plaž

Hotel Elysee Hotel

Hotel Elysee Hotel ★★★★ - Alanja, Turska predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, rucak i večeru, popodnevni kolači i čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 09:00h do 23:00h (pivo, vino, raki, vodka, džin, konjak). Gosti koriste privatnu plažu (na Keykubat plaži). Hotel od plaže deli ulica.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Elysee 4* hotela:

Elysee Hotel 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Elysee Hotel 4* ima ukupno 100 standardnih soba (spavaća soba i kupatilo, max 2+1 osoba) i svaka ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, spilt klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, rucak i večeru, popodnevni kolači i čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 09:00h do 23:00h (pivo, vino, raki, vodka, džin, konjak).

AI koncept hotela Elysee Hotel 4* ne uključuje: uvozna pića, specijalne koktele i vina, sveže ceđene voćne sokove, flasirana pica, tursku kafu, hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car.

Plaža:

Gosti hotela Elysee Hotel 4* koriste privatnu plažu (na Keykubat plaži). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (pored bazena su besplatni). Hotel Elysee Hotel 4* od plaže deli ulica.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, tobogan, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela Elysee Hotel 4*: sauna, sportovi na vodi, masaža, bilijar.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije