Gardenia Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Gardenia Hotel
 • 28 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Gardenia ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrasta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (vino kuće, lokalno pivo, kokteli kuće, vodka, džin, rakija) od 10-23h. Hote

Hotel Gardenia Hotel

Hotel Gardenia ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrasta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (vino kuće, lokalno pivo, kokteli kuće, vodka, džin, rakija) od 10-23h. Hotelska privatna plaža je na peščanoj Kleopatrinoj plaži udaljenoj 50m od hotela.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Gardenia 4* hotela:

Hotel Gardenia 4* se nalazi u regiji Kleopatra, u centru Alanje. Udaljen je 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 119, raspoređenih u dva bloka.

 • Standard sobe (22 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Economy sobe (22 m2, spavaća soba, kupatilo, nemaju pogled).

Svaka smeštajna jedinica hotela Gardenia 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrasta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (vino kuće, lokalno pivo, kokteli kuće, vodka, džin, rakija) od 10-23h.

All Inclusive koncept hotela Gardenia 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled, sobnu uslugu, a'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i doplatu, hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto), A'la Carte restoran, lobi bar i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Gardenia 4*: lekar, usluga pranja veša, internet kutak, telefon, fax, šoping, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je na peščanoj Kleopatrinoj plaži udaljenoj 50m od hotela Gardenia 4*. Ležaljke i suncobrani uz doplatu, peškiri za plažu (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, odbojka na plaži, fitness.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Gardenia 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža, teniski tereni, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Gardenia 4* je renoviran 2012. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije