Grand Kolibri Prestige & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Grand Kolibri Prestige & Spa
 • 57 slika
 • Blizu plaže
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Grand Kolibri Prestige & Spa ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nalazi se u regiji Turkler, 15km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,kasni doručak, ručak, užina tokom dana, večera, kasna noćna užina i rani doručak, sva

Hotel Grand Kolibri Prestige & Spa

Hotel Grand Kolibri Prestige & Spa ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nalazi se u regiji Turkler, 15km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,kasni doručak, ručak, užina tokom dana, večera, kasna noćna užina i rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00, Lobi bar 24h, Snack bar na plaži od 11:00 do 18:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran sa rezevacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščano-šljunkovita hotelska plaža od hotela Grand Kolibri Prestigel & Spa 5* sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Postoji most preko puta koji vodi do plaže. WI FI internet je bez doplate u lobiju.

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Grand Kolibri Prestige & Spa hotela:

Grand Kolibri Prestige & Spa 5* se nalazi u regiji Turkler, 15km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 300 raspoređenih u 3 bloka.

 • Superior promo sobe (30 m2, samo pogled kopno, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl ležaj, kupatilo, max. 2+1osoba),
 • Superior sobe (30 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl ležaj, kupatilo, max. 2+1osoba),
 • Superior promo sobe sa đakuzijem (33-44 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl ležaj, đakuzi u sobi, kupatilo, max. 3 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda dopunjuju se svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), pločice, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,kasni doručak, ručak, užina tokom dana i podneva, večera, kasna noćna užina i rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, Lobi bar je otvoren 24h, Snack bar na plaži od 11:00 do 18:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran sa rezevacijom unapred i jednom tokom boravka.

UAl koncept Grand Kolibri Prestige & Spa 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna domaća i uvozna vina, flaširana pića, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Snack bar na plaži, A'la Carte restorani - turski i riblji, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Kolibri Prestige & Spa 5*: lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet kafe, šoping centar, rent a car. WI FI internet je bez doplate u lobiju.

Plaža hotela Grand Kolibri Prestige & Spa 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita hotelska plaža od hotela Grand Kolibri Prestigel & Spa 5* sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Postoji most preko puta koji vodi do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni programi tokom dana i večernji šou programi, takmičenja na plaži i pored bazena, specijalni program u Mini klubu za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Kolibri Prestige & Spa 5*: masaža, Wellnes i SPA centar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije