Green Garden Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Green Garden Resort
 • 35 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Otvoreni bazen

Hotel Green Garden Resort ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevni čaj, kolači i kafa, noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Sladoled pored bazena u određenim terminima. Hotelska pešč

Hotel Green Garden Resort

Hotel Green Garden Resort ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevni čaj, kolači i kafa, noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Sladoled pored bazena u određenim terminima. Hotelska peščana plaža je udaljena 50m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plazu bez doplate.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO - SR
 
ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

 

Položaj Green Garden Resort 4* hotela:

Hotel se nalazi u Obagol regiji, 3km od centra Alanje. Udaljen je 125 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Green Garden Resort 4* ima 314 smestajnih jedinica u glavnoj zgradi i 41 u vili.

 • Komfort porodične sobe sa jednom spavacom sobom (35m2 jedna spavaća soba sa dva singl kreveta, jedna soba sa dve sofe, kupatilo, kuhinja, max. 4 osobe),
 • Komfort porodične sobe sa dve spavace sobe (50m2, jedna spavaća soba sa double krevetom, jedna spavaća soba sa dva singl kreveta, dnevna soba sa dve sofe, max. 6osoba),
 • Villa sobe sa dve spavaće sobe (49m2 + 10m2 terasa, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedna spavaća soba sa singl krevetima, dnevna soba sa dve sofe i kuhinjom, kupatilo, max. 6 osoba).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda po dolasku), sef (uz doplatu), sat.TV, muzičke kanale, balkon. Wi-fi.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevni čaj, kolači i kafa, nocna uzina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Sladoled pored bazena u određenim terminima.

AI koncept hotela Green Garden Resort 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, turska kafa, sladoled u pakovanju, specijalna vina i koktele. Bar na plaži 09.00h-18.00h. A'la Carte restorani su uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani ( Turski, Meksicki i Internacionalni )lobi bar, bar kod bazena i bar na plazi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Green Garden Resort 4*: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice telefon, fax, rent-a-car. Wi-Fi internet u lobiju i sobama je bez doplate.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena 50m od hotela Green Garden Resort 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plazu bez doplate. Do plaže vodi tunel.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, stoni tenis, odbojka na plaži, animacija tokom dana i večeri, mini klub za decu 4-12 god, igraliste za decu sa programom tokom dana, mini disko tokom večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Green Garden Resort 4*: tursko kupatilo, masaža, sauna, sportovi na vodi,fitness soba, wellness tretman.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije