Green Garden Resort & Spa Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Green Garden Resort & Spa Hotel
 • 36 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Otvoreni bazen

Hotel Green Garden Resort & Spa ★★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska se nalazi u Obagol regiji, 3km od centra Alanje. Udaljen je 133 km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevni kolači i kafa, noćna užina, domaća i neka uvozna alkoh

Hotel Green Garden Resort & Spa Hotel

Hotel Green Garden Resort & Spa ★★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska se nalazi u Obagol regiji, 3km od centra Alanje. Udaljen je 133 km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru; popodnevni kolači i kafa, noćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Sladoled pored bazena u određenim terminima. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Wi-Fi internet je bez doplate u celom hotelu.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Green Garden Resort & Spa hotela:

Hotel se nalazi u Obagol regiji, 3km od centra Alanje. Udaljen je 133 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Green Garden Resort 5* ima 340 smeštajnih jedinica u pet blokova i 41 u vili.

 • Eco komfort porodična soba sa jednom spavaćom sobom (35 m2, nalazi se u potkrovlju, jedna spavaća soba sa dva single ležaja + dve sofe, deo za sedenje, jedno kupatilo, max 4 osobe),
 • Standardne sobe pogled kopno (23m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + single krevet, kupatilo, max 2+1 osobe)
 • Standardne porodične sobe pogled kopno (35m2, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa dva single ležaja, deo za sedenje, jedno kupatilo, max 5 osoba),
 • Komfort sobe sa jednom spavaćom sobom (35m2 jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta, jedna soba sa dve sofe,deo za sedenje, kupatilo, kuhinja, max. 4 osobe),
 • Komfort sobe sa dve spavaće sobe (50m2, jedna spavaća soba sa double krevetom, jedna spavaća soba sa dva singl kreveta, dnevna soba sa dve sofe, max. 6 osoba),
 • Villa sobe sa dve spavaće sobe (49m2 + 10m2 terasa, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedna spavaća soba sa singl krevetima, dnevna soba sa dve sofe i kuhinjom, kupatilo, max. 6 osoba).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i sokovi po dolasku), sef, WI FI internet, sat.TV, muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, noćna uzina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Sladoled pored bazena u određenim terminima.

AI koncept hotela Green Garden Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled u pakovanju, specijalna vina i koktele. Bar na plaži 09.00h-18.00h. A'la Carte restorani su uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani, lobi bar, bar kod bazena i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Green Garden Resort 5*: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, telefon, fax, rent-a-car. Wi-Fi internet je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Green Garden Resort & Spa 5*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50m od hotela Green Garden Resort 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Do plaže vodi tunel.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, stoni tenis, odbojka na plaži, lagana animacija tokom dana i večeri, mini klub za decu 6-12 god, igralište za decu sa programom tokom dana, mini disko tokom večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Green Garden Resort 5*: tursko kupatilo, masaža, sauna, parno kupatilo, sportovi na vodi,fitness soba, wellness tretman.

Napomena:

Hotel je renoviran 2021. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije