Green Peace

  • Green Peace
  • 14 slika

Hotel Green Peace ★★★+ - Mahmutlar, Alanja, Turska, smešten u Mahmutlar regiji, svega 30 metara od privatne peščane plaže, sa uslugom All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, samoposluživanje (švedski sto), predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Green Peace 3*+ se nalazi u Mahmutlar regiji, udaljen je 139 km od aerodroma u Ant

Hotel Green Peace

Hotel Green Peace ★★★+ - Mahmutlar, Alanja, Turska, smešten u Mahmutlar regiji, svega 30 metara od privatne peščane plaže, sa uslugom All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, samoposluživanje (švedski sto), predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Green Peace 3*+ se nalazi u Mahmutlar regiji, udaljen je 139 km od aerodroma u Antaliji i oko 14 km od centra Alanje.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Green Peace 3*+ je 103. Sve sobe su standardne (jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2 osobe), sa privatnim kupatilom sa tuš kabinom, fenom, split klimom, direktnom telefonskom linijom, mini barom (uz doplatu), sefom (uz doplatu), SAT TV i muzičkim kanalima, balkonom.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera. Lokalna alkoholna pića (pivo, vina na točenje, raki, votka, džin), kao i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

All Inclusive koncept hotela Green Peace 3*+ ne uključuje: sva uvozna pića, hranu i piće posle 23:00h, sveže voćne sokove, sva flaširana pica, tursku kafu, sobnu uslugu, mini bar u sobi.

Sadržaj Green Peace hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, lobi bar, bar pored bazena. Posebno se naplaćuje prema pravilima hotela Green Peace 3*+: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car. Wi-Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana, udaljena je 30 m od hotela Green Peace 3*+, od kojeg je deli put (postoji tunel do plaže). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Green Peace 3*+: tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na void, bilijar.

www.greenpeacehotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021. u hotelu Green Peace ★★★.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije