Haydarpasha Palace

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Haydarpasha Palace
  • 42 slika
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Haydarpasha Palace ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, rani doručak, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, dečiji

Hotel Haydarpasha Palace

Hotel Haydarpasha Palace ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, rani doručak, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, dečiji bufe, dijetalni bufe, Snack bar na plaži od 10.00-18.00. Peščano-šljunkovita hotelska privatna plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Haydarpasha Palace hotela:

Haydarpasha Palace Hotel 5* se nalazi u regiji Turkler, na 25km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Haydarpasha Palace 5* ima 592 smeštajne jedinice:

  • Standardna soba (26-32 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan singl krevet , kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Economy soba (20-24 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Superior soba (34-38 m2, veća spavaća soba sa delom za sedenje, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Family soba tip A (39-47 m2, dve sobe, dva kupatila, max. 4 osobe),
  • Family soba tip B (47-64 m2,dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4+1 osoba),
  • Family duplex (43-78 m2, u prizemlju francuski krevet sa dva single kreveta na spratu, dva kupatila, max. 4+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice hotela Haydarpasha Palace 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar(voda,bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakog dana ), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-Fi internet (sporiji internet protok).

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, rani doručak, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, dečiji bufe, dijetalni bufe, Snack bar na plaži od 10.00-18.00.

UAI koncept hotela Haydarpasha Palace 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, uvozna pića koja nisu uključena u koncept, sveže ceđene sokove, sva flaširana pića, sobnu uslugu, specijalna vina, A'la Carte restorane sa rezervacijom unapred uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar na plaži, A'la Carte restorani (Sofra-restoran turske kuhinje, Statione- restoran italijanske kuhinje, Shuang - restoran dalekog istoka, White Hill - restoran sa ribljim specijalitetima), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Haydarpasha Palace 5*: lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet, komjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet je dostupan u celom hotelu (sporiji protok interneta).

Plaža hotela Haydarpasha Palace 5*:

Peščano-šljunkovita hotelska privatna plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, polu olimpijski zatvoreni bazen, aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, specijalni programi za decu u Mini klubu uzrasta od 4-11 godina, igralište, mini disco u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Haydarpasha Palace 5*: masaža, Wellness i SPA centar, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Više informacija o hotelu Haydarpasha Palace 5* možete pronaći na: www.haydarpasha.com.

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije