Hedef Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Hedef Resort & Spa
 • 55 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni

Hotel Hedef Resort & SPA ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, užina u snek baru, sladoled u određenom terminu, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la C

Hotel Hedef Resort & Spa

Hotel Hedef Resort & SPA ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, užina u snek baru, sladoled u određenom terminu, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka), plazni bar od 10:00h do 18:00h. Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Hedef Resort & SPA 5* hotela:

Hotel Hedef Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Hedef Resort & Spa 5* ima 760 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 bloka:

 • Standardne sobe (26 m2, kupatilo, spavaća soba, max 2+2 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo se voda dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), laminat / parket, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, užina u snek baru, sladoled u određenom terminu, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka), plazni bar od 10:00h do 18:00h.

UAI kocept hotela Hedef Resort & Spa 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, Vitamin bar.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (turski, riblji, restoran sa jelima sa roštilja), barovi u okviru hotelskog kompleksa Hedef Resort & Spa 5* (lobi bar, bar na plaži, bar pored bazena, snek bar).

Posebno se plaća: usluga lekara, telefon, fax, frizer, usluga pranja veša, internet kafe, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Peškiri - uz depozit. Plaža je udaljena 70m od hotela Hedef Resort & Spa 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na pesku, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Hedef Resort & Spa 5*: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, osvetljenje za teniske terene, sauna, masaža, SPA centar i salon lepote, kompjuterske igre.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije