Holiday Garden Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Holiday Garden Resort
 • 41 slika
 • Akva park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Holiday Garden Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska, sa svojom All Inclusive uslugom, privatnom plažom i brojnim sadržajima, poput zatvorenog i otvorenog bazena, predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Holiday Garden Resort 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Hotel je udaljen oko 25 km od Side-a,

Hotel Holiday Garden Resort

Hotel Holiday Garden Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska, sa svojom All Inclusive uslugom, privatnom plažom i brojnim sadržajima, poput zatvorenog i otvorenog bazena, predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Holiday Garden Resort 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Hotel je udaljen oko 25 km od Side-a, oko 35 km od Alanje i oko 85 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Holiday Garden Resort 5* ima ukupno 235 smeštajnih jedinica. Sve sobe su standardne (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 3+1 osoba), i imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja užina, popodnevna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h.

AI koncept hotela Holiday Garden Resort 5* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, sva pića u lobi baru posle 24:00h, sva flaširana pića, sladoled, koktele, tursku kafu, espreso i kapućino.

Sadržaj Holiday Garden Resort hotela:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, snek bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Holiday Garden Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i uz doplatu u hotelu Holiday Garden Resort 5*.

Sport i zabava:

Zatvoreni bazen, koji radi samo zimi i bez dela za decu, otvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Holiday Garden Resort 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, masaža.


www.holidaygrouphotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021. u hotelu Holiday Garden Resort ★★★★★.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije