Hotel Titan Select

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Hotel Titan Select
 • 50 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitness

Hotel Titan Select ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, i rani jutarnji doručak, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), samo Oceanus ba

Hotel Hotel Titan Select

Hotel Titan Select ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, i rani jutarnji doručak, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), samo Oceanus baru 24/7 su dostupna domaća alkoholna i bezalkohola pića, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka), snek bar na plaži od 10:00-18:00. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 200 m od hotela.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Titan Select hotela:

Titan Select Hotel 5* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Titan Select 5* ima ukupno 176 smeštajnih jedinica

Standardne sobe (28m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+jedna sofa ili krevet na razvlačenje, kupatilo, max 2+2 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, i rani jutarnji doručak, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), samo Oceanus baru 24/7 su dostupna domaća alkoholna i bezalkohola pića, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka), snek bar na plaži od 10:00-18:00.

UAI koncept hotela Titan Select 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meniju, premium uvozna pića, flaširana pića i pića u limenci, specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove, nargilu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restorani (turski Themis, riblji Tethys), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Titan Select 5*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Plaža hotela Titan Select 5*:

Hotelska privatna peščana plaža ( ulaz može biti kamenit, pa se savetuje obuća) udaljena je 200 m od hotela Titan Select 5*. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, različite igre, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Titan Select 5*: Wellness i SPA centar, masaža, sportovi na vodi, škola ronjenja.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije