Infinity Beach Alanya

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Infinity Beach Alanya
 • 34 slika
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža

Hotel Infinity Beach ★★★★ - Konalki, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 22:00h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i udaljena je 100m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju

Hotel Infinity Beach Alanya

Hotel Infinity Beach ★★★★ - Konalki, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 22:00h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i udaljena je 100m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Infinity Beach 4* hotela:

Hotel Infinity Beach 4* se nalazi u Konakli regiji, udaljen je oko 105 km od aerodroma u Antaliji i oko 12 km od Alanje.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Infinity Beach 4* je 80:

 • Standardne sobe (16 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Suite sobe (22 m2, spavaća soba, kupatilo, max 3+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fenom, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 22:00h.

All Inclusive hotela Infinity Beach 4* koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, koktele, sveže voćne sokove, tursku kafu,sladoled, sobnu uslugu, sva pića posle 22:00h (uz doplatu) , A'la carte restoran sa rezervacijom unapred (uz doplatu).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, A'la carte restorani,lobi i bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Infinity Beach 4*: usluga lekara, čuvanje dece, rent a car. Wi Fi (uz doplatu).

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i udaljena je 100m od hotela Infinity Beach 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis,Tursko kupatilo,odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina,dečije igralište, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotelaInfinity Beach 4*: sauna, masaže, sportovi na vodi, SPA i salon lepote, kompjuterske igre.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije