Justiniano Club Park Conti

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Justiniano Club Park Conti
 • 23 slika
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Akva park
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Justiniano Club Park Conti ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska se nalazi u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma Antalija i 33km od Alanje. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, bufe za decu i bebe (blender, mikrotala

Hotel Justiniano Club Park Conti

Hotel Justiniano Club Park Conti ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska se nalazi u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma Antalija i 33km od Alanje. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, bufe za decu i bebe (blender, mikrotalasna, grejač), sladoled u određeno vreme, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Justiniano Club Park Conti hotela:

Justiniano Club Park Conti se nalazi u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma Antalija i 33km od Alanje.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 526 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi  i 129 smeštajnih jedinica u bloku Moonlight.

 • Standardne sobe (24-28m2, u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2+1 osoba)
 • Family sobe (32-34m2, u glavnoj zgradi, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max.4 osobe).

Sobe u Moonlight bloku:

 • Standardne sobe pogled kopno ( 20m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo,sa ili bez balkona, max. 2 osobe),
 • Standardne sobe sa pogledom more (23m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju jednom nedeljno), sef ( uz doplatu ), pod pločice, SAT TV i muzički kanali, sa ili bez balkona.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, bufe za decu i bebe (blender, mikrotalasna, grejač), sladoled u određeno vreme, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h.

U AI koncept nije uključeno: uvozna pića, sveži voćni sokovi, flaširana pića, specijalna vina, pića u disko klubu,  nargila, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani - turski ( Ottoman ), riblji (Yakamoz) , italijanski (Venetzia) sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka od 7 dana.

Posebno se plaća prema pravilma hotela: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, internet kutak, telefon, fax, šoping centar, rent a car. Wi Fi je besplatan u lobiju

Plaža hotela Justiniano Club Park Conti 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, otvoreni bioskop za decu, mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko u večernjim satima. .

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, osvetljenje za teniske terene, Spa i salon lepote, bilijar i kompjuterske igrice

Napomena:

Hotel je renoviran 2020. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVONA IZMENU SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije