Justiniano Deluxe Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Justiniano Deluxe Resort
 • 27 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Justiniano Deluxe Resort ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska se nalazi u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma Antalija i 33km od Alanje. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćnaužina, dečiji bufe i kutak za bebe sa

Hotel Justiniano Deluxe Resort

Hotel Justiniano Deluxe Resort ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska se nalazi u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma Antalija i 33km od Alanje. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćnaužina, dečiji bufe i kutak za bebe sa mikrotalasnom, blenderom i grejačem, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, bar na plaži od 10.00 do 18.00, sladoled u određeno vreme. Sva domaća i standardna uvozna (samo u lobiju) alkoholna i bezalkoholna pića.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Justiniano Deluxe Resort hotela:

Justiniano Deluxe Resort se nalazi u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma Antalija i 33km od Alanje.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 105 smeštajnih jedinica u jednom bloku (glavna zgrada) i 110 smeštajnih jedinica u bloku Theodora.

 • Standardne sobe u glavnoj zgradi (28-36m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2+1 osoba)
 • Family sobe u glavnoj zgradi (45-50m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max.4 osobe);

Theodora blok se nalazi iza i postoji put za pešake između:

 • Standardne sobe (28-36m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2+1 osoba) i
 • Family sobe (45-50m2, 2 spavaće sobe, duplex, 1 kupatilo, max.4 osobe)

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, klimu koja radi u skladu sa  vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju jednom nedeljno), ketler, set za čaj i kafu, sef, tepih, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćnaužina, dečiji bufe i kutak za bebe sa mikrotalasnom, blenderom i grejačem, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, bar na plaži od 10.00 do 18.00, sladoled u određeno vreme. Sva domaća i standardna uvozna (samo u lobiju) alkoholna i bezalkoholna pića.

UAI koncept ne uključuje: ostala uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića i pića u limenci, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani - turski i riblji uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka od 7 noći.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, internet kutak, telefon, fax, šoping centar, rent a car. WI-FI internet je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Justiniano Deluxe Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži su dostupni uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, bioskop na otvorenom za decu, mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko u večernjim satima. 

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, Spa i salon lepote, bilijar i kompjuterske igrice.

Napomena:

Hotel je renoviran 2021. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVONA IZMENU SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije