Kahya Resort Aqua & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kahya Resort Aqua & Spa
 • 25 slika

Hotel Kahya Resort Aqua & SPA ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani su dostupni jednom tokom boravka uz prethodnu rezervaciju, pića u baru na p

Hotel Kahya Resort Aqua & Spa

Hotel Kahya Resort Aqua & SPA ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani su dostupni jednom tokom boravka uz prethodnu rezervaciju, pića u baru na plaži od 10:00 do 17:30h, poslastičarnica od 14:00 do 24:00h. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kahya Resort Aqua & SPA 5* hotela:

Kahya Resort Aqua & Spa 5* se nalazi u Konakli regiji, udaljen je oko 110 km od aerodroma u Antaliji i oko 16km od Alanje.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Kahya Resort Aqua & SPA 5* je 447:

 • Standardna soba (34 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single krevet + sofa, jedno kupatilo, max 2+2 osoba),
 • Family soba (36 m2, dve spavaće sobe odvojene kliznim vratima, jedno kupatilo, max 4+1 osoba),
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Kahya Resort Aqua & SPA 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda samo pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, laminat, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani su dostupni jednom tokom boravka uz prethodnu rezervaciju, pića u baru na plaži od 10:00 do 17:30h, poslastičarnica od 14:00 do 24:00h.

All Inclusive koncept hotela Kahya Resort Aqua & SPA 5* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, tursku kafu, sva pića posle 24:00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kahya Resort Aqua & SPA 5*: usluga lekara, frizer, shoping centar, telefon i fax, internet kutak, rent a car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Podzemni prolaz do plaže od hotela Kahya Resort Aqua & SPA 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kahya Resort Aqua & SPA 5*: sportovi na vodi, spa centar i salon lepote, masaže, bilijar i kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Kahya Resort Aqua & SPA 5* je renoviran 2015. godine. Više informacija o hotelu možete videti na: www.kahyaresorthotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije